ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ «ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ» ΤΟ «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ»

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ, (ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ).

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

ΜΑΤΑΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 1 ΚΑΙ 52 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ  ΚΑΙ «Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ, ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ».

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ.

Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΩ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΤΟ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, (ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Κ.Α.), ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. 

ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, (ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η SINGULAR LOGIC, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ «EXIT POLL» ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ, ΕΝΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΝΑΙ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΧΗ 75% ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΝΟΜΙΜΟΥΣ, Κ.Α.),  ΤΟ «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. 

1Ο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ «ΕΓΚΥΡΩΝ» ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ.

ΒΛΕΠΕ: https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/parties/

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

2Ο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 38 E.T. ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟ «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ» ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑ 163% ! ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ  ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 50%… 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ), ΠΟΥ «ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ» ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 10,12% ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΨΗΦΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ Ή ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ 51,89% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ.

3Ο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2019 ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ. 

(ΒΛΕΠΕ: https://ekloges.ypes.gr/current/d/home/municipalities/)

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ: 

1) ΣTO 74,07% ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΗΜΩΝ Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 51% !

2) ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 15,73% ΕΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 39,46%, ΕΝΩ ΤΟ60.54% ΕΩΣΚΑΙ ΤΟ84,27% ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ !!!

ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟ.

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΣΚΗΣΟΥΝ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ Η ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑΠΑΝΗΡΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ, ΙΣΧΥΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΟΤΣΑΠΑΣΙΔΩΝ, ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΙΠΠΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ «ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ».

ΟΙ ΦΕΟΥΔΡΑΧΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ ΣΕ ΔΟΥΛΟΠΑΡΙΚΟ, ΥΠΟΤΕΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΟΜΟΙ, ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ  ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΩΝ,  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ  ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ;

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ;

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ  ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΣΕ ΝΟΜΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΧΗΣ Η ΛΕΥΚΩΝ ΨΗΦΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 99%! ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ,ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΘΟΥΝ   

ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΩΝ.

ΠΗΓΕΣ:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ | Ε.ΣΥ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: