ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ… ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ «ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ… ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ (ΥΓΡΟΥ) ΑΖΩΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΖΩΤΟΥ» (ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ).

ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΑΖΩΤΟΥ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΞΕΡΟΥΝ. ΜΕΣ’ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ), ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ (3) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ, (ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ), ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ.

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ…

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ; ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΖΩΤΟ (ΥΓΡΟ), ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ (0ΟC). ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Ε; ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ.

ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ.

ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΖΩΤΟΥ. ΤΟ ΑΖΩΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ, ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ ΜΕΣΑ, (ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ).

ΠΟΙΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25, 20 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΜΕΙΟΝ; ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ…

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΛΕΩ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΜΩΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4.500 ΑΤΟΜΑ. ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 4.500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΑ 4.500

ΑΠΟ ΤΑ 4.500 ΟΜΩΣ ΤΑ 100 ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΛΕΩ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ,

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;

ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΞΗΛΩΣΩ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΡΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ.

ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ. ΒΓΗΚΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ Ή ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΑΖΩΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ».

ΣΤΗ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΖΩΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ. ΕΝΑΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΓΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, Ε;»

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΓΓΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ.

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΞΗΛΩΣΩ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΓΔΑΡΩ. ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΡΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΣΩ, ΝΑ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΣΩ, ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΩ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.

ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙΣ ΟΛΑ, ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;

ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.

ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ, ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΠΛΑΘΟΥΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΒΑΖΟΥΝΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,

ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΔΑΡΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΓΔΑΡΕΙ.

ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΚΟΜΜΑ, ΧΡΩΜΑ, ΔΟΓΜΑ.

ΩΡΑΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΑΞΕΤΕ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!»

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΥΣΤΙΚΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ, (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ ΚΑΙ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΕΣΕ, ΒΛΕΠΕ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2137225692961043&set=ecnf.100000208980989&type=3&theater), ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΗΛΩΣΕ:

«ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, (ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΑΦΗΝΑΝΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ…),, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΕΚΕΙ, (ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΠΕΙΣ ΠΟΤΕ..), Η ΣΤΟΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΥΟ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ.

Η ΣΤΟΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΣΤΟΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ»

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ, ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»

ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1836, Ο ΒΑΥΑΡΟΣ AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟ ΦΟΝ ΓΚΕΡΤΝΕΡ,(Friedrich Wilhelm von Gärtner, 1791 – 1847), ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Amschel Mayer Rothschild ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΠΗΓΗ:

https://alexandrosmakedon13.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: