ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ

© 2020 ΜΑΚΕΤΑ: ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ Η ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΡΩΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΑΙΔΟΥΣ ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ (ΕΝΤΟΣ, ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΛΕΚΤΙΚΑ, ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ, ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ!!!) 

ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΒΑΘΥΤΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΧΡΗΖΕΙ ΕΠΑΞΙΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΥΤΗΣ, ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ, ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ, ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΦΙΚΤΟ. ΕΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ “ΑΠΛΩΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ” ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΡΑΙΟΙ. ΆΛΛΩΣΤΕ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΦΕΡΟΥΝ – ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ.

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΘΥΜΩΣΕΙ – ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ – Η ΤΟΣΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!

ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ – ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ, ΙΔΙΑΖΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ, ΕΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΑ “4 ΤΕΣΣΕΡΑ” ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΩΣ ΕΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ, ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΝΟΣΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ.

ΈΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΥΠΟ, ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΓΝΩΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΥΤΟ ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΑΡΧΗ, (ΒΛΕΠΕ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ, ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΕ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΕΠΕΤΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΡΑ).

ΣΑΣ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ 3 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ-ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΣΤΩ…) ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ  LiFO ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.


ΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΕΣ, ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΗΘΗΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ, ΤΗΝ 
«ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ | Η ΚΟΡΗ | Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

ΠΗΓΕΣ:


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: