ΠΩΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ;

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 9/12/2017

ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΡΤΕΜΗ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟ VIDEO ΤΟΥ Sorras TV ΣΤΟ YouTube ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΩΝ «ΚΛΕΙΩ».


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.  ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΔΟΓΜΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

Α
Ν ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩ Ο ΕΙΣΑΓΓΑΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΙ ΕΧΩ ΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΟΜΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ.  Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

ΔΗΛΑΔΗ: ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.  ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, -ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.  ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, Ή ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ.  ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.  ΕΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΟΥ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΩ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ.  Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ, ΠΑΝΤΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ.  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΚΑΠΟΥ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΝΑ, ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΠΟΥ, ΕΝΑΣ.  ΠΟΙΟΣ;;  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ, ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ!!!  ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΤΟΣΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ TOY ΟΠΟΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΧΕΙ.  ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΓΗΣΕΙ ΩΣ ΔΟΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.  ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ. ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.  ‘ΜΟΥ ΕΙΠΕ’  ‘ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ;’  ‘ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ.’

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ.  ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ.  ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ; ΑΛΛΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;  Ή ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ;  Ή ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;  Ή ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ;  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.  ΜΑΖΕΨΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΛΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ:  ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΩΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!  ΚΑΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ, Ή ΣΕ 4, Ή ΣΕ 3, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΦΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.  ΑΥΤΟ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.

Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.  ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ, ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟ!!

ΟΛΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!  ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ;; Ο ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ.  ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ.  ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ, ΛΕΕΙ.  ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ;;  ΕΚΑΝΕ ΜΑΡΤΥΡΙΟ;; ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΕΚΑΝΕ;;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ; ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ Ή ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ.  ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ Η ΣΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΡΘΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΩΛΩΣΟΥΜΕ.  ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΟΥΜΕ.  ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ.  ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΚΡΗ ΠΟΤΕ.  ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.  ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΓΕΜΑΤΟ ΚΙΝΗΤΑ, ΓΕΜΑΤΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ.

ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.  ΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΤΟΥ ΛΕΣ , ΚΥΡΙΕ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.  Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑ!!!

ΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ, ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ.  Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ.  ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!! ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΨΕΥΔΟΣ!!  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!!  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ, ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΟΛΟΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΓΥΡΑ ΣΟΥ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ, ΓΕΛΟΙΕΣ.. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ, ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ.. ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.  ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ.  Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.. ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΡΘΕΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ!!!  ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!!!  ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟ, ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!!! ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑ!!!

ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΑΜΑΡΤΙΑ!!!

ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;;  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΟΣΟ ΩΡΙΜΑΖΟΥΜΕ, ΩΡΙΜΑΖΕΙ Η ΝΟΗΣΗ, ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ, ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ. ΟΧΙ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

ΕΡΧΕΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΝΤΑ ΚΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ Τ΄ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΒΙΟ.  ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.  ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΓΕΤΕΣ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.  Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΙΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!!!

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ!! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ, ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ, Ή ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΤΗΝ ΔΟΜΗ, ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.  ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σ’ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΛΑ.  ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ.. ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΟ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Σ’ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΛΦΙ..

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΜΑΓΝΩΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ.  ΚΑΝΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ;  ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ.  ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ;  ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ;  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΘΗΘΕΙΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ.  ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ; ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;; ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;;  ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΕΡΧΕΣΑΙ, ΝΑΤΑ, ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ; ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ.  ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ.  ΚΡΥΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΜΕ;  ΚΡΥΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;  ΚΡΥΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ;

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ;  ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;  ΓΙΑ ΠΟΙΟ;  ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ;  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ;  ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΠΟΡΟΣ ΑΛΛΟΥ;  ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΊΘΑΓΕΝΕΙΣ’;  ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.  ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΠΕΛΟ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΘΛΟ, ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ:  ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΛΑ.  ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;  ΤΑ ΕΙΠΕΣ;  ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ;  ΝΑΙ.  ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ;

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ‘ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ’.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ, ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ;  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!!!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΟΜΦΕΣ, ‘..ΔΕΚΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ’.  ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΜΙΑ ΜΟΜΦΗ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΜΦΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ 10 ΜΑΡΤΥΡΕΣ.  ΜΑΖΕΨΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΩΝ 10, ΤΩΝ 20, ΤΩΝ 30 ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ. ΜΑ ΕΧΩ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.  ΜΑ ΕΙΠΕ.  ΝΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.  ΦΕΡΕ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ, Ή ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ;;;

ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ Ή ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΡΧΗΓΕ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ, ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ; ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.  ΤΟ ΕΙΔΕΣ;  ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ; ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ;  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ; ΜΠΡΑΒΟ.  ΤΟΤΕ;  ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ!!  ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙ;  ΧΑΦΙΑΔΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ;  ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΑΔΙΣΜΟΣ.  ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.  ΟΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΒΥΣΙΝΑ, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΟΥ ‘ΠΑ, ΜΟΥ ‘ΠΕΣ, ΤΟΥ ‘ΠΕΣ, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, ΤΕΡΜΑ ΟΛΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΦΩΣ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.  ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.  ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ; ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.  ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ.  ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΑ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Η ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ, ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΡΑΦΕ.  ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.  ΜΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;; ΑΠΛΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ.  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΩ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ;  ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΗΘΕΛΑ; Ή ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ;  Ή ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ;  ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.  ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΩΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

ΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!  ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ! ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟ! ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ;;  ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ;; ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ;

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΟΥ, ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ.. ΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!

ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ.  ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;  ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ.  ΕΝΩΘΗΚΕΣ;  ΟΧΙ.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΟΥΖΟ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

ΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΖΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!  ΜΑ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟ!  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.

ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕΣ;  ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ;  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;  ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΖΟΥΛΗΣ.  ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ.  ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.  ΒΡΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ Τ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ;  ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΠΟΤΕ.  ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ;

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ.

ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΠΙΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ!  ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ!  ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ, Ή ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΥ;;

ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ.  ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ.  ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΑ, ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΑΥΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ Μ’ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΑΝΕΥΤΗΚΑΝ.  ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΕΦΕΡΗΣ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.. ΦΟΡΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΪΤΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.  ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ. ..ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.

ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;  ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ, ΑΔΥΝΑΜΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΔΥΝΑΜΑ ΜΥΑΛΑ, ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ.  ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ, ΕΧΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.  ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ. ΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΗΤΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΟΘΟΥΝ ΞΑΝΑ;  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

Β
ΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ.  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.  ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΧΥΔΑΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.

Θ
Α ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.  ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΘΑ ΛΕΤΕ ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;  ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΩ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ, Ή ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.  ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.

ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 2-3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ.  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΥ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.

ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ;  ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΜΩΡΕ;;

ΒΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΩ.  ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΘΑ ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΘΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΕΣΕΙΣ;  ΠΟΥ ΠΑΤΕ;  ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;  ΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ.  ΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΜΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ COPY PASTE. ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;  ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;  ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ; ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ;  ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ; ΜΑΣ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙΣ;  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ.

ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ Σ’ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ, ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ; ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ;

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΒΡΕ ΜΗΝ ΠΗΔΑΣ, ΘΑ ΤΣΑΚΚΙΣΤΕΙΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΟΧΙ ΜΩΡΕ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΗΔΗΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΣΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΗΔΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;  ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ.

ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ; ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ.  ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;  ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΕΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΟΛΟΥΣ.  ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ;;  ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.  ΚΑΤΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.

ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ;  ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ, Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 10, 5,9, 8 ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ.. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΦΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠ’ ΕΞΩ!!!  ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ;;  ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΟΥ.

ΝΑ ΠΑΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΑΥΡΙΟ.  ΩΡΑΙΑ.  ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΝΑΙ. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;  ΝΑΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ, ΚΑΛΗ!!. ΝΑΙ.  ΤΡΑΒΑ ΠΗΓΑΙΝΕ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΔΡΑΣΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ;  ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ!!! ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.  ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ;  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ;  Ο ΜΙΜΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑ ΧΑΜΕΝΟΣ.  ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;   ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ, ΠΑΕΙ.  ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ..  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ.  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΕΡΩΤΕΣ.  ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΙΜΜΙΔΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΣΕΡΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΠΗΓΑΝΕ.

Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.  ΠΗΓΑΙΝΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ; ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ; ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ; ΩΡΑΙΑ. ΤΩΡΑ;  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ;  ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑ; ΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΕΣΥΡΕΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;

ΟΠΟΥ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΣ; ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;  ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΚΡΗΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ.  ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.  ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΟ,ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΥΠΕΙΣΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΕΝΩ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ.  ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΤΗΝ ΚΑΥΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ!! ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!!  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.  ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ.

ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ, ΟΛΟΙ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ.

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ.  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΑΣΤΟΝ.  ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.  ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ.  ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.

ΣΑΣ ΕΙΠΑ.  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙΤΕ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑΣΤΗ..  ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΒΙ. ΜΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ, ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.

ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ.  ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ;  ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ;

ΕΧΩ ΧΑΡΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΕΦΕΡΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ, ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ, ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ!!  ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ, Ή ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΡΕΙΑ, Ή ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ.  ΚΑΙ ΨΗΝΕΙ ΟΛΟΥΣ.  ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ Σ’ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ, ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΩ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΝΙΚΟΥΝ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ.  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΟΛΗ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ.  ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ Σ’ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.  ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.  ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ.  ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.  ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ, ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ!!

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.  ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ.  ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΑΡΧΕΙΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΟΜΕΣ, ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΣ ΓΕΡΑ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.  ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.  ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΣΑΝ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ.  ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.  ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΑΚΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.

ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΡΩΤΑΤΕ ΑΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ!!  ΒΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ.  Σ’ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΗ;  ΠΑΡΤΗΝ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΧΤΟ.  ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΥΤΟΙ.

ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!! ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Σ΄ΕΣΑΣ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΕΣΕΙΣ!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ!!  ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ!!  ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.

ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ Τ’ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.  ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΛΟΓΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Ή ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΩ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ.  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.  ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.  ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΗΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΣΟΥ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ.  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.  ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;; ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣ;;  ΕΣΥ, ΠΟΥ ΠΑΣ;;;

ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΥΟ, ΠΕΝΤΕ,  ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 10 ΒΛΑΜΜΕΝΑ;  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ, ΕΠΑΡΣΗ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ;  ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ;;  ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ… ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ,  ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;  ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.  ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ;  ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ.  Η ΕΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠ’  ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.  ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΩΣΗ.  ‘ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!’ ΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ;  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ: ΤΑ 600ΔΙΣ, ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.  ΟΛΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ.  ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ.  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΖΛ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.  ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ;  ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.  ΑΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩΣΗ.

ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩΣΗ.  ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.  ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ., ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ. ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.  ‘ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ!!’.  ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ;  ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.  ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ, Ή ΑΝ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΡΜΑ.  ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ.

ΑΥΤΑ ΩΣ ΕΔΩ.  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.  ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.  ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.  ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ…

ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ;  ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;  ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.  ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.  ΤΟ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

ΑΡΑ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ… (ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ)


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΟ: ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ

ΠΗΓΕΣ:


ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ (ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΜΕ ΚΛΙΚ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ):

ΕΝ ΝΕΑ – WEB TV:
https://en-nea-journalism-group.blogspot.com

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 
esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:


210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: