ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ ΤΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ Η ΕΝΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.

ΟΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ.

ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΟΓΟ, ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΕΥΔΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΡΥΠΑΡΟ ΜΙΑΡΟ ΜΙΑΣΜΑ, ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΣΑΠΙΑ ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΚΑΙΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΥΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ 

ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ΑΝΤΙΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ: 2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ

ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.


ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ: 2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com


ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ


ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.


ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ: 2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ:


www.aitherikigrafi.gr

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ – ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΕΙ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ (Θ. ΓΚΙΟΥΡΑ)

ΠΗΓΕΣ:


ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ

«ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ»

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

https://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

5. SORRAS TV

ΕΝ ΝΕΑ – WEB TV:

https://en-nea-journalism-group.blogspot.com

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.eurovouli.gr

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr

ΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 
esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 

697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: