ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΣΤΟ «ΕΛΕΥΣΙΣΡΑΔΙΟ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «STREAM-ΑΔΙΑ» ΣΤΙΣ 25-12-2020.


ΑΝ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.


ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ.


ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΡΟ.


ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΗΛΙΟ ΜΑΣ.


ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.


ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΙΑ 3 ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 21 ΠΡΟΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 22 ΠΡΟΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 23 ΠΡΟΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ 3 ΤΡΕΙΣ ΕΣΠΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.


ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ.


ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ.


Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΩΝ «ΘΕΟΤΗΤΩΝ» ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΡΙΣΝΑ, ΜΙΘΡΑ, ΒΟΥΔΑΣ, ΩΡΟΣ ΚΛΠ.


ΕΤΣΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ» ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ.


Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΙΗΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ ΗΛΙΟ ΜΑΣ.


ΤΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Η ΦΑΤΝΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ.


ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΛΚΥΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΡΑΝΔΟΙ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ.


Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΤΟ 1936.


Η 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΠΟΣ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.


ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ 2 ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΩΣ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.


ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ.


ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ, ΤΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ:
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 

ΤΗΛ: 2168009810 

ΚΙΝ: 6909969698 

www.kosmotheasi.comΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.


ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 

ΤΗΛ: 2168009810 

ΚΙΝ: 6909969698 

www.kosmotheasi.comΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.


ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 

ΤΗΛ: 2168009810 

ΚΙΝ: 6909969698 

www.kosmotheasi.comΟ ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ


Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ


ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 

ΤΗΛ: 2168009810 

ΚΙΝ: 6909969698 

www.kosmotheasi.com


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΠΗΓΕΣ:Ε.ΣΥ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ BlogspotΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ – ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.:

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΔΩ…

Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: