ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ – Η ταινία του 2016 του Θεόδωρου Μαραγκού με διαχρονικά μηνύματα συνένωσης

ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ

Η ταινία – ντοκιμαντέρ του κου. Θεόδωρου Μαραγκού είναι παραγωγής εν έτη 2016, όταν ο Πρωθυπουργός της Ιερής μας Χώρας ΕΛΛΑΣ, (Αλέξης Τσίπρας) “έσκιζε τα μνημόνια” (αντιθέτως), όταν το 1ο δημοψήφισμα της νεότερης Ελληνικής πολιτικής ιστορίας, το ΟΧΙ σε ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που υπερψήφισε το σύνολο των πολιτών αυτού του γεογραφικού διαμερίσματος (62% ΟΧΙ) ο Τσίπρας, το τούμπαρε σε ΝΑΙ !!!

Εάν δεν ήτανε η ταινία αυτή του κου. Μαραγκού, εγώ και πολλοί από εσάς, δεν θα γνωρίζαμε σήμερα για τον Δημήτρη Μπάτση και το βιβλίο του που τόσο πολύ πολεμήθηκε, με τίτλο: “Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” το οποίο κυκλοφόρησε το 1947.

Το βιβλίο αυτό, μας αποκαλύπτει από τότε, πως μπορεί η Ελλάδα να αναπτυχθεί, και να γίνει ένα σύγχρονο κράτος, χωρίς του ξένους…

Εύχομαι την ταινία να την δουν όλοι οι Έλληνες και όλοι οι Φιλέλληνες, για να επιτελέσει τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Αφιερώνεται σε όλους όσους οραματίζονται μια ελεύθερη, ανεξάρτητη και δημοκρατική Ελλάδα!


Σχόλιο κάτω από το Video του Θ.Μ:
«Για λόγους ιστορικούς όπως ζητάει ο Costas Angelatos να πω, η ταινία άρχισε να γυρίζεται, κατά διαστήματα, στο τέλος του 2014 και ολοκληρώθηκε πριν απο το δημοψήφισμα της 6 Ιουλίου 2015. Κι ενώ ετοιμαζόμουν να την προβάλλω δημόσια, έρχεται η εξωφρενική πράξη του κ Τσίπρα να μετατρέψει την απόφαση του δημοψηφίσματος και το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού να το κάνει.. ΝΑΙ!!!. Τότε ακύρωσα όλη την ταινία, πέταξα όλα τα DVD, που είχα τυπώσει και άρχισα να την ξαναφτιάχνω σχεδόν απο την αρχή, με ότι συνεπάγεται αυτό, για να συμπεριλάβω στους μνημονιακούς και τον κ Τσίπρα, μαζί με τους Γιωργάκη Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαμαρά. Η ταινία τελείωσε με την σημερινή τελική (θέλω να πιστεύω), μορφή της, γύρω στον Μάρτιο του 2016, εμπλουτισμένη ΚΑΙ με τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ όλων των ΔΗΘΕΝ. Η τελευταία αλλαγή ήταν το σχόλιο που έκανα πάνω στον τίτλο. Το ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ το έκανα ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΠΑΣΩ γιατί πιστεύω ότι η παρούσα φάση έχει ανάγκη, περισσότερο το ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΠΑΣΩ»

Θόδωρος Μαραγκός

Το βιβλίο μου το εξαφάνισαν από την 1η ημέρα που κυκλοφόρησε, η άρχουσα τάξη δεν θέλει ελεύθερη και ανεξάρτητη την Ελλάδα!
 
Ζητούν οικονομική βοήθεια από τους Αμερικάνους για να οφεληθούν οι ίδιοι! Δεν τους νοιάζει αν οι Αμερικάνοι υποδουλώνουνε, εκ νέου την Πατρίδα μας!!!
(Αναπαράσταση στη ταινία – Ρόλων)

Το βιβλίο μου το εξαφάνισαν από την 1η ημέρα που κυκλοφόρησε, η άρχουσα τάξη δεν θέλει ελεύθερη και ανεξάρτητη την Ελλάδα!

Ζητούν οικονομική βοήθεια από τους Αμερικάνους για να οφεληθούν οι ίδιοι! Δεν τους νοιάζει αν οι Αμερικάνοι υποδουλώνουνε, εκ νέου την Πατρίδα μας!!!

(Αναπαράσταση στη ταινία – Ρόλων)

Όμως δεν έφτανε στους Αμερικάνούς μόνο η υποταγή μας…

“Ζητάμε την συστράτευσή σας για την εξόντωση των κουμουνιστών… Άμεσα να μας υποδείξετε…”

Συνέλαβαν τον Δημήτρη Μπάτση ως κουμουνιστή (ενώ δεν ήτανε) τον εκτέλεσαν μαζί με τα μέλη του ΚΚΕ

Μπελογιάννη

Αργυριάδη

Καλούμενο

… Τον εκτέλεσαν γιατί αποκάλυψε για πρώτη φορά την ύπαρξη τεραστίου ορυκτού πλούτου στο υπέδαφος της Χώρας μας, κάτι που έκρυβαν από τον Ελληνικό λαό, μέχρι τις μέρες μας.

«ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΠΑΣΩ (2016)» ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΑΙΝΙΑ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

ΠΗΓΗ:

Theodoros Maragos


PDF ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΑΠΗΤΕ, ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΕ. ΘΕΟΔΩΡΕ ΜΑΡΑΓΚΕ…

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΤΕΧΝΗ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ…

ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΥΒΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ
ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.»

ΟΠΟΥ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/04-09-2015), ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ / ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ-ΕΠΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ,

ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ., ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΞΙΑΚΟ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ, ΝΟΜΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΚΟΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΩΣ
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΗΜΩΝ, ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ, «ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ»

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ & ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ…
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΓΑΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ.
(Χ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. – ΧΡΗΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ:

Κ. +30 697 174 0878

Ε. christoskd@msn.com

Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: