Η χείριστη πανδημία της Ελλάδας: Α.Α.1821-2021… Αυτοκαταστροφική Άγνοια

Ένα συχνό φαινόμενο που διακρίνουμε όλοι μας, είναι πως όταν αναμεταδίδουμε μια βαρυσήμαντη πληροφορία σε φίλους ή ξένους, σε άλλες εθνικότητες, είτε πριν σχεδόν μια 20ετία δια αλληλογραφίας, είτε στον σύγχρονο κόσμο, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, email, facebook chat σε σχόλια και κάθε μορφής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τυγχάνει 
(που τύχη δεν υπάρχει – είναι εφεύρεση όπως εφεύρεση είναι όσα περικλείει μια δογματική προσέγγιση του κόσμου και της κοσμοθέασης εν γένη) 


τυγχάνει λοιπόν, αντιδράσεών τους, εκ φύσεως, αυθόρμητα, εξαιρετικού ενδιαφέροντος για την πληροφορία αυτή, πέραν κάθε ψευτο-τυπικο-κοινωνικής συμπεριφοράς και υποκριτικού καθωσπρεπισμού, είτε από ευγένεια προς εμάς που διαδώσαμε τη πληροφορία, είτε είμαστε θεατές σε μια τέτοια διαδραστικότητα μέσω γραπτού λόγου (πχ Facebook σχόλια) ή προφορικού, εάν επρόκειτο για διαδικτυακές συνευρέσεις με οπτικοακουστική ζωντανή ροή, και στο λένε και ξεκάθαρα τις περισσότερες φορές, ότι θα ψάξουν, θέλουν να γνωρίσουν και άλλα ευρείας κλίμακας στοιχεία, από την πληροφορία που τους διέδωσες.

Αυτή είναι και η τεράστια διαφορά, με έναν ανησυχητικά πολύ μεγάλο αριθμό Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών, συνανθρώπων μας, ασχέτως μορφωτικού επιπέδου, οι οποίοι, στρουθοκαμηλίζουνε ή ακόμη χειρότερο; Εγκληματικά ανησυχητικό για την πολιτεία… πριονίζουν το ίδιο το κλαδί στο οποίο κάθονται πάνω του!

Δεν είμαι σε θέση να κρίνω κανέναν, ειδικά όταν γνωρίζω με απόλυτη γνώση και πλέον με σιγουριά, τα αίτια όλου αυτού του σκηνικού και των ρόλων του. Παίρνω το θάρρος να τοποθετηθώ βάση εμπειρίας και με αριθμητικά νούμερα, στη βάση τους, όχι στατιστικά!


Διότι το ψέμα, χωρίζεται σε τρία είδη, όπου για λόγους ευηχίας, θα τα αναφέρω στον πληθυντικό βαθμό του, αυτά είναι: 


Α. Ψέματα
Β. Τρομερά Ψέματα
&
Γ. Οι Στατιστικές

… Δηλαδή αφενός λες κάτι πολύ σημαντικό σε έναν Συνέλληνά σου, αφετέρου δε, θα λάβεις απαντήσεις και αντιδράσεις του είδους:
!!! Τι ήθελα και μίλησα (θα σκεφτείς από μέσα σου… / στου κουφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα)
– Μα καλά τι ασχολείσαι με τέτοια; Εσύ θα αλλάξεις το κόσμο; Πάμε ντουγρού στο διάολο, δε μας σώνει τίποτα…
– Ααα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, πρέπει να φύγω με περιμένουνε…
– Ααα, σας ευχαριστώ (έχει πιει αυτή/αυτός, και σε βλέπει 2πλο – 4πλο… κάνει χρήση του τυπικο-αυγενικο-πληθυντικού σε μία μονάδα!) έχω Cosmote και είμαι καλά, δε θα πάρω…
– Άσε μας ρε φίλε… Όλοι οι ψεκασμένοι εδώ μαζευτήκατε…
– Κοίταξε, αγαπητέ, αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο, τρέχω από το πρωί, άσε μου το τηλέφωνό σου και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σου ένα απόγευμα …


… Θα το έχετε διαπιστώσει και μόνοι σας, εκτός εάν εγώ είμαι στο κόσμο μου και δεν νοώ ορθά… Έτσι είναι η κατάσταση με αρκετούς νεο-έλληνες, που κάνουν τα πάντα για να μοιάσουν με τους ξένους……ενώ όλοι οι άλλοι λαοί θα ήθελαν να μοιάσουνε στους αρχαίους Έλληνες!

 
Όπως λέει και ο Γάλλος μαθηματικός, στη ταινία «ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ» (2018 – Σενάριο-Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας) προς τον πρωταγωνιστή.

«…Είναι αστείο με εσάς του Έλληνες, όλος ο κόσμος θέλει να μοιάζει στους αρχαίους Έλληνες και εσείς οι Έλληνες θέλετε να μοιάσετε στον υπόλοιπο κόσμο, ομολογώ δεν σας καταλαβαίνω…»


Δείτε την σκηνή με τον Γάλλο μαθηματικό…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Mr. PAWEL KUCZHNSKI ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ…ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΠΗΓΕΣ: Bright illustrations by Pawel Kuczynski
Sotiri Tsafoulias


Όλοι φέρουμε μια πολύ συγκεκριμένη πληροφορία… Αν με ρωτούσατε τι έχω να μοιραστώ μαζί σας είναι τα εξής:

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. είναι η νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων, σε εποχές που ανθέλληνες πολιτικοί, έχουν απεμπολήσει την Εθνική μας Κυριαρχία για 99 χρόνια (ούτε αυτοκίνητο να χαρίζανε – όχι Κυριαρχικά Δίκαια μιας Χώρας!!!) όπου αυτό σημαίνει Εσχάτη Προδοσία, ασχέτως εάν είναι ή δεν είναι Έλληνες όπου το Σύνταγμα προβλέπει την εσχάτη των ποινών αυτής… ΘΑΝΑΤΟΣ!!!


Γνώρισε την Ελλήνων Συνέλευσις, είμαστε όλοι για έναν και όλοι για όλους…
Δεν πάμε για τη καρέκλα και το μισθό…
Πάμε να αναλάβουμε εμείς οι Κυρίαρχοι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς, τα ηνία της Ιερής μας χώρας Ελλάς!..
Διότι, αυτό τον τόπο δεν τον έχει κυβερνήσει κανείς Έλλην άνθρωπος από τον Καποδίστρια και εντεύθεν!…
Για αυτό πάνε όλα από το κακό στο χειρότερο, από το άδικο στο άκρων άωτο της αδικίας και στην απόλυτη αισχρότητα!…
Έχουμε τον τρόπο, έχουμε την οικονομική ευρωστία έχουμε τον στόχο και τον σκοπό, και τον σκοπό δε μπορεί κανείς να μας τον υστερήσει, αλλά ούτε και την αφθονία μας ως γένος και ως έθνος!…


Σε προσκαλούμε να έρθεις στα γραφεία σου, τα δικά σου γραφεία Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και να λάβεις γνώση και πληροφόρηση, συζητήσεις και αναλύσεις με αποδείξεις και τεκμηρίωση, απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί και πρέπει να απαντηθεί…
Ελληνίδα Έλληνα, έχεις πιστοποιημένο κληρονομικό πλούτο, ενώσου με τα αδέλφια σου και πάμε να κάνουμε χρήση και διαχείριση!..

Πλούτος που με Δημοκρατεά, Αξιακό, Αρχές και Πολιτειακούς Νόμους, θα κλειδώνουμε οποιαδήποτε παραβατική, αποστατική ενέργεια, πριν καν αναπνεύσει στις Παν-Ίερες συντεταγμένες, θεμέλια και χώρους της κοινωνίας μας…


Πάμε για Ελλάδα πάμε για Εθνοσυνέλευση… ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


Άρθρο: Χρήστος Κυριακόπουλος

Με λεκτικές φράσεις του Προέδρου μας Αρτέμη Σώρρα

Στοιχεία ενημέρωσης & δικτύωσης:
Επικοινωνία με τον συντάκτη:
Κυριακόπουλος Χρήστος | Τηλ.: 697 174 0878 | christoskd@msn.com

"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΑΤΤΙΚΗΣ:
Αγνώστων Ηρώων 43, ΤΚ 143 31 – Νέα Ιωνία, Αττική, Αθήνα
Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Δευτέρα | Τετάρτη | Παρασκευή 18:00 με 21:00
Σταθερό τηλ: 210 3009278 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ PDF…

Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους. 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: