ΕΣΤΙΑΣΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ

Η κ. ΓΚΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Β’ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ  ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ Oρφέας Webtv KAI ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ… Ε.ΣΥ;« ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ 

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ  ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΝΩ ΤΟ 41% ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ Κ. ΔΑΒΕΡΩΝΗ ΤΟ 41% ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ

ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ «ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ» ΚΑΙ «ΔΟΣΕΙΣ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, 

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ  

ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΝΟΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ  ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΥΝΟΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ»

Ε. ΓΚΙΚΑ: ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΧΙ  ΜΟΝΟ Η ΕΣΤΙΑΣΗ. 

ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΡΘΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ «ΣΤΗΡΙΞΗΣ» ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΒΑΡΟΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟ.

ΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Κ. ΔΑΒΕΡΩΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ «ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ 41% ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ».

ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ –ΤΗΝ UNIT CREDIT KAI THN BANK NEW YORK MELLON ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΩΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ, ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 400 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.

 ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

 ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 227% ΤΟΥ ΑΕΠ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 126% ΤΟΥ ΑΕΠ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.

ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ. 

ΔΕΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ… ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ «ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ» Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Ή ΔΟΣΕΙΣ.

ΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ «ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ» ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ.

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΔΟΣΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ

 ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΤΙ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ; ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ;

ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΕΗ. 

ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ. ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ;

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. 

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 2010 ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

–     Ε. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ 100% ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

 –     Ε.ΓΚΙΚΑΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ-ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

«. «…ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3847/2010 ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΥΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΒΟΥΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.  

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠ’ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΟΔΗΓΙΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ… 

ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

 ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ. 

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. 

ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Ο Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟ  2015.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «ΑΝ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ – ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΚΝΥΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ- ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΣΕ ΚΑΙ 2.500 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ…»

 «… ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!

ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ  ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ  ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. 

ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ;

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ «ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ…» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ «…ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ».

ΑΛΛΩΣΤΕ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ;

«….ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…

 ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΝΕ; ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ;

ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΜΕΣΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ…»

Ε. ΓΚΙΚΑ: «…ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ…»

«…ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ. 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

«….ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ; ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

 «Ε. ΓΚΙΚΑ… ΘΑ ΠΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΦΟΤΟΥ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. 

ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ…»

 «…ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΛΕΟΝ. 

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ. ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ «ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ».

 ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

«…ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ.

 ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ…»

«… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΧΡΕΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ.

ΤΟ ΛΕΜΕ ΡΗΤΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ.

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΡΕΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ Ή ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΜΕΙΣ.

ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΗΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ 0 ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ 20.000 ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. 

ΑΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΖΕΣΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ 

ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΤΟΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

 –      Ε. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ε. ΓΚΙΚΑ: ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ  (ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ) ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ- ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΗ- ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

 ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.

«… ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΩΣΑ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΛΑΔΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.  ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΦΟΡΟΙ. ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ. ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΛΙ ΡΕΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ.

Ε. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ε. ΓΚΙΚΑ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.

«…ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ;

ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ, ΝΕΡΟ, ΔΕΗ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. 

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, 

ΑΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ.

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ- ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ- ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 7 ΕΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.  

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΕΤΑΙΡΙΩΝ, OFFSHORE ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Ε. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

Ε. ΓΚΙΚΑ: ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012.

ΕΜΕΙΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ.

ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΕΙΣΡΕΥΣΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ!!

 ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1833 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. 

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!

 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ; ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ;

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΕΠΕΝΔΥΣΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΩΡΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. 

ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΠΗΓΗ:

Image

Ελένη Γκίκα Υπ. Βουλευτής Β’ Αθηνών Δυτικός Τομέας


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΧΡΗΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ:

Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: