ΤΟ 10% ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.


ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΞΑΝΑ, ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 10ΕΚΑΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ 10%. ΔΙΟΤΙ ΤΟ 10ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΕΑΝ ΚΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ Η ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ 10ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΩΣ ΕΚΠΤΩΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90%. ΤΟ 10ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΦΑΙΡΕΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (10%) ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 90% . ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΑΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΟΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟ ΜΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 720 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΑ 720 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕ.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΒΕΒΥΛΩΝΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΠΛΑΝΕΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ. ΤΟΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 10ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ 10ΕΙΝΑΙ ΤΑ 72 ΑΠΟ ΤΑ 720 ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΒΙΟ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 10ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ, ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΙΣ, ΤΟ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΑ ΕΤΗ, ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ 720 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ, ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΓΙΑ 720 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ;

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ 10ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 10ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ… 

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698


ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698


Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

 #ενθυμηση

Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: