ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ «ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ», ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣ


 » ΕΡ Ω «Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΝΔΥΜΑ ΘΥΛΗΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΤΑ 2ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ, ΨΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΩΡΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΩ, ΕΝΑ
ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΡΩ!
ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΜΩΡΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΩ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΜΕ ΤΗΝΑΠΕΙΡΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ,«ΑΦΕΛΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΟΦΕΛΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ»,ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,«ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣΠΟΥ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ Ή ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΝΗ».ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΑΝΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΉΣΥΝΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ, ΝΑΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ, ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ή ΝΑΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΡΩ, ΠΟΥ Ο ΕΡΩ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΜΩΡΟ, ΟΠΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ, ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΡΡΗΤΟΥΕΝ, ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ, ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΡΩ, ΩΣΤΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΕΠΕΙΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΣΤΙΕΣΤΟΥ ΕΡΩ ΔΙΑΝΟΙΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣΙΔΙΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΙΣΟΖΥΓΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, Ο ΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ Ε, ΠΟΥ Ο ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥΕΙΝΑΙ ΤΟ 14 ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ:1 ΕΝΑ, Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΤΟΥΣΥΜΠΥΚΩΝΣΗ: 1 + 4 = 5 ΠΕΝΤΕ, Ε = 5 ΠΕΝΤΕ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 5 ΠΕΜΠΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΗΣΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΟΠΩΣ:
Α, Β, Γ, Δ,Ε1 2 3 4 5ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ,

ΝΑ ΡΕΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΡΟΗ ΤΩΝΠΑΝΤΩΝ, ΣΤΟ ΟΛΟΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ, Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ…
«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΕΡΩ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ,ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΧΩΡΙΣΟΦΕΛΟΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΕΝΑΑ, ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ, Ο ΕΡΩ ΔΙΟΤΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΨΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΩΡΑΝΟΥΣ, Ο ΕΡΩ, ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΠΟΥ ΣΤΗΝΑΝΤΙΘΕΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΤΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΠΑΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑΑΝΟΙΞΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΕΡΩ ΚΑΙ ΕΛΛ-ΗΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!»
723
… ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΡΩ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕΔΥΟ ΜΕΡΗ, ΔΥΟ ΕΣΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙΔΥΟ ΕΣΤΙΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ, ΩΣΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣΩΣ ΜΟΝΑΔΑ.
ΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ:

ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΕΡΩ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.ΟΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΘΕΙΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΙΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ, ΤΗΝΕΚΤΕΛΕΙ, ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΩΝΕΙ, ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ, ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΩΤΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣΗΦΑΙΣΤΟ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΙΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,
724
ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣΘΕΙΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥΔΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ!
ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑΚΑΨΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ, ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ, ΣΕ ΟΛΟΝΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΡΙΞΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ. ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕΥΨΙΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑΖΩΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ
725
ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΟΛΗΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑΤΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΝ 13ΟΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ!! ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΗΡΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝΑΙΘΕΡΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΤΟ ΥΔΩΡ ΜΑΣ, ΤΟ ΦΩΣΜΑΣ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΝΔΡΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΟΛΥΜΠΙΟΥ ΑΡΗ!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ«ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ», ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕΤΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟΑΠΟΛΥΤΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟ!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!


ΠΗΓΕΣ: 

ΚΟΣΜΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Blogspot


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ PDF…

Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: