ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5

Η Γ.Γ. ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5 ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 23/12/2017 ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣΤΟΣΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ. ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑ ΧΑΡΑΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΥΦΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε5 ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ. Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ. ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΟΗΣΗΣ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΡΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΛΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΡΚΟΣ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΟΡΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5 ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε5 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕ Σ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΕΡΕΩΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΩΔΙΚΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΠΟ ΜΙΑΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΙΔΕΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η Γ.Γ. ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV

Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5

ΠΗΓΕΣ:

ΑΡΓΩ – WEB TV


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ wp.com


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ GrΗ «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231

!!! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ) – ΚΑΝΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ – + ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ-ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ: christos.kyr.d@gmail.com)


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: