ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΣΣΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ 

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΝΩΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΛΧΗΜΙΚΗ ΑΕΝΑΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΟΠΩΣ:


ΤΟ Β. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΡΑΦΗΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ Μ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Μ ΜΕ ΤΟ Ι. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΤΟ Ι.
ΤΟ Γ ΓΑΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ 

‘Η ΑΥΤΟ C, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ.
ΤΟ ΔΙΓΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ 

ΟΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΑΜΑ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΑ 

ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Γ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΟ (ΜΙΣΗ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ. 
ΤΟ Δ ΔΕΛΤΑ. ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΛΑΜΔΑ (Λ) ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΜΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ Ι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΔΕΛΤΑ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ  ΚΩΔΙΚA ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΔΕΛΤΑ. ΣΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ. ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ. 
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ‘Η ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 60ο ΜΟΙΡΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 666. 


ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ‘Η ΒΙΟ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΝ ΑΔΗ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΙΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΜΕΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΙ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΖΩΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΣΣΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ, ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙΣ, ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ.ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ‘Η ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΘΟΝΟ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, ΕΠΑΡΣΗ, ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΗΣ ΣΟΥ ΠΟΘΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ . 
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ 

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ 13. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ.Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ. 
Ο ΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ. Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΤΟ Η ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ (2) Ι ΙΩΤΑ (ΔΥΟ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ Ι ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΛΩΝΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΤΟ Η ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ 2 Π ΠΙ, ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΔΥΟ ΠΥΛΕΣ. Η ΜΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΠΑΝΩ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΡΟΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΗΣ.

ΜΟΝΟ 2 ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ  Η:

ΚΑΙ ΣΕ 6 ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ: 

ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΣΤΑΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΘΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ. ΑΞΟΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΣ, ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΑΣ, ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ‘Η ΟΠΟΥ, ‘Η ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ. 
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΜΟΝΟ Η  ΑΘΗΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΘΗΤΑ. 

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΩΣ ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΟ ΙΩΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΠΡΩΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, Η 

ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗ. ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ

ΤΑΦ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΩ  ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ, ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΑΛΦΑ Α ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΩΤΑ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ) ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 

ΤΟ Κ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ Ι ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΜΔΑ Λ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ. ΤΟ Κ ΚΑΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ 3 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ 60ο ΜΟΙΡΩΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ 60ο + 60ο + 60ο = 180ο. ΠΑΛΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ 666 ΣΥΝΟΛΟ 180Ο = 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΑ Δ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Ι ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ 

ΑΚΟΜΗ, ΚΑΝΕΝΑ Κ ΚΑΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ: 

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΩΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΟΝ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ. 
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ: ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ Δ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ. ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. 
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟ Δ ΚΑΙ ΤΟ Κ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΓΩΝΙΕΣ 60ο ΜΟΙΡΩΝ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 666 ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ: 
   ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ ‘Η ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΧΑΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ .
   ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ. 
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΣΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ, ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΕΣΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ.
ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ»ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. (ΣΕΛ 1-10)


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:  ΧΡΟΝΟΣ ΝΟΥΣ ΦΩΣ Blogspot

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΩΡΑ, ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΑΩ ΑΩ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΩ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΠΗΓΗ:


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ GrΗ «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231

!!! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ) – ΚΑΝΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ – + ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ-ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ: christos.kyr.d@gmail.com)


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: