ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΒΑΡΥ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΔΥΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ.

Η ELDORADO GOLD ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ 317.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΩΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΣΤΟ 95% ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΓΟΝΟ ΔΑΣΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝΤΡΑ ΘΕΛΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ «ΞΥΛΩΝΟΥΝ» ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΣΠΙΤΙ» ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΣΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. AYTO EXEI ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΚΟΝΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΥΝΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ. Η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΜΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΟ ΝΕΡΟ. ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70%, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΑΡΑ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙ ΟΣΟ ΝΕΡΟ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥ ΣΥΛΛΕΧΘΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΥΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ : ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ;;; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ!!!!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΗ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ!

ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ;;;;

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ «ΧΥΤΕΑ ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΚΑ».ΩΣ ΧΥΤΕΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!.ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΩΣ «ΜΝΗΜΕΙΟ» ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΕΡΓΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΕΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΧΥΤΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,(ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!) ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΧΥΤΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟ ΡΗΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΤΟ 1932 ΕΦΤΑΣΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΡΙΧΤΕΡ!!!ΣΗΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΝΑ ΕΜΦΑΝΕΣ ΡΗΓΜΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΠΛΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΩΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ!!!ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΟΨΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑ ΧΥΤΕΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ Η ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΕΙΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΣΤΟΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ.

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ, ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΑΡΓΙΛΟ ΠΑΧΟΥΣ ΜΙΣΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΣΤΡΩΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΑΧΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΝΙΤΗ ΠΑΧΟΥΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ!!!!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ. ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΥΤΕΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ!!! ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013, ΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΠΟΥ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ!!!!ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2038 ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΙΑ «ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΤΟΞΙΚΗ ΒΟΜΒΑ» Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ!!!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΟΓΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΤΟΧΙΑ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ;;; ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2021, ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΕΙΔΙΚΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ».ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ «ΝΕΩΤΕΡΑΣ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΒΕΒΑΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ;;;;

ΠΟΥ ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!!! ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ «ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ;

Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ, Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ;;; ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ;; ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;;;; Η ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ «ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ» ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ;;;

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ, ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (ΑΡ.ΠΡ.6199) ΜΕ ΕΤΟΙΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;;; ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ;;;

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ;

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

ΠΗΓΕΣ:ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ GrΗ «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231

!!! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ) – ΚΑΝΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ – + ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ-ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ: christos.kyr.d@gmail.com)


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: