Πως τα Ellinika Hoaxes επιχειρούν να καλύψουν την επικοινωνία του ΣΕΑ Θ.Ντόκου με τους Τούρκους

Η περιβόητη ΜΚΟ που βρίσκεται πίσω από τα Εllinika Ηoaxes, θησαυρίζοντας (έσοδα 750.000 ευρώ από FB σε δύο μόλις δύο χρόνια, αλλά και αρκετές χιλιάδες ευρώ από άλλες πηγές απλά συκοφαντώντας ιστοσελίδες και δημοσιογράφους), προσπαθήσουν να «διαψεύσουν» το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του pronews.gr που βασίστηκε στα στοιχεία του WikiLeaks, για την διαρροή έκθεσης από τον τότε γενικό διευθυντή του ΕΛΙΑΜΕΠ και νυν συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Θ.Ντόκου, προς την Τουρκία.

Αντιπαρερχόμαστε το γεγονός ότι η ουσία είναι ότι ο Θ.Ντόκος είχε απ’ευθείας επαφή και παρείχε ιδιωτική ενημέρωση στην τουρκική πρεσβεία των Βρυξελλών (ή της Αθήνας), που είναι και το πλέον σημαντικό στην όλη υπόθεση και πάμε στα γεγονότα που αποδεικνύουν ότι η ΜΚΟ Εllinika Ηoaxes, απλά ψεύδεται και συκοφαντεί για άλλη μία φορά.

Αυτό που επιχειρήθηκε να διαψευστεί στο δημοσίευμα (το μόνο, αφού δεν αμφισβητείται η επικοινωνία του Θ,Ντόκου με τους Τούρκους) από την ΜΚΟ  Εllinika Ηoaxes (και αυτό που συμπτωματικά «καίει» την κυβέρνηση λόγω της νυν ιδιότητας του Θ.Ντόκου) ήταν ότι η έκθεση που είχε γραφεί για το ΕΛΙΑΜΕΠ και έστειλε ο Θ.Ντόκος στους Τούρκους δεν ήταν «αδημοσίευτη», άρα δεν την γνώριζαν οι Τούρκοι και το mail Ντόκου δεν τους έδωσε κάποιο στοιχείο που δεν γνώριζαν, αλλά «δημοσιευμένη».

Και κατ’αυτό τον τρόπο θεωρούν ότι «δεν υπήρχε θέμα διαρροής της από τον Θ.Ντόκο στην τουρκική πρεσβεία, απλά επιπλέον ενημέρωσης»!


Δηλαδή θεωρούν φυσιολογικό το κορυφαίο στέλεχος του, ουσιαστικά, κρατικού ιδρύματος εξωτερικής πολιτικής και άμυνας και νυν Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας. να στέλνει από το προσωπικό του mail, όπως αποκάλυψαν τα WikiLeaks εκθέσεις του ιδρύματoς στους Τούρκους. Έστω δημοσιευμένες.

Σύμφωνα με τα Hoaxes βάσει της παρακάτω εικόνας από το… Google Search (!) η έκθεση που έστειλε ο Θ.Ντόκος στην τουρκική πρεσβεία, και αναφέρεται στο τουρκικό mail στις 29 Απριλίου 2010 ήταν ήδη «δημοσιευμένη» γιατί ανέβηκε


α) από τον συγγραφέα καθηγητή Γρηγοριάδη του Πανεπιστημίου της Άγκυρας στον ιστότοπο Researchgate την 1 Απριλίου του 2010 και


β) από το ΕΛΙΑΜΕΠ στην σελίδα του στις 22 Απριλίου του 2010.

Μόνο που στην πρώτη περίπτωση έπεσαν έξω για 7 χρόνια (και κάτι μήνες) και στη δεύτερη περίπτωση αρκετές κρίσιμες ημέρες στη διάρκεια των οποίων η έκθεση έφτασε στο γραφείο του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο καθηγητής ο Γρηγοριάδης σύμφωνα με το Research Gate ανέβασε την έκθεσή του στις 9 Ιουλίου του 2017 και όχι την… 1η Απριλίου του 2010, όπως ψευδώς και συκοφαντικά αναφέρουν τα Ellinika Hoaxes.
Το Google δείχνει «1 Απριλίου 2010» στο Research Gate γιατί πολύ απλά όταν ο Γρηγοριάδης συνεργάτης του ΕΛΙΑΜΕΠ, τον Ιούλιο του 2017 δημοσίευσε την έκθεση στο ResearchGate επέλεξε ως ημερομηνία δημοσίευσης τον Απρίλιο του 2010, αφού μάλλον δεν θυμόταν (;) πότε ακριβώς είχε δημοσιευτεί καθώς είχαν περάσει και 7 χρόνια!
Αλλά η δημοσίευση της οποία επικαλούνται αρχικά ως «απόδειξη» τα Hoaxes, ότι έγινε την 1η Απριλίου του 2010, δηλαδή πριν την στείλει ο Θ.Ντόκος στους Τούρκους, έγινε τον… Ιούλιο του 2017!

Άρα οι Τούρκοι στις 29 Απριλίου 2020 που έλαβαν το mail Ντόκου την έκθεση, δεν την γνώριζαν από το Research Gate, όπως ισχυρίζονται τα Hoaxes, καθώς δημοσιοποιήθηκε επτά χρόνια αργότερα!
Αυτή η πληροφορία φαίνεται τόσο στην αρχική σελίδα της έκθεσης στο Research Gate όσο και στην ίδια την έκθεση όταν κάποιος την κατεβάσει.

Συγκεκριμένα το Research Gate αναφέρει: «Όλο το περιεχόμενο ανέβηκε από τον καθηγητή Ιωαννίδη στις 9 Ιουλίου του 2017»
Μάλιστα το Google Search βγάζει πλέον ως αποτέλεσμα ότι το κείμενο «ανέβηκε» στο Researchgate στις 9 Ιουλίου του 2017.

Πάμε τώρα στη δεύτερη επίμαχη ημερομηνία που χρησιμοποιούν τα Hoaxes και το ΕΛΙΑΜΕΠ για να «καταρρίψουν» την εγκυρότητα του δημοσιεύματος του pronews.gr.

Αυτή της 22ας Απριλίου που υποτίθεται ανέβηκε η έκθεση από το ΕΛΙΑΜΕΠ.

Αυτό δεν ήθελε και επισταμένη αναζήτηση από την συντακτική ομάδα του pronews.gr για να αποδειχθούν τα ψεύδη των ανωτέρω και να καλύψουν την ενέργεια του Θ,Ντόκου.

Αφού το ίδιο το ΕΛΙΑΜΕΠ δημοσίευσε επίσημα στην ιστοσελίδα του την εργασία με το link, στις 3 Μαΐου γράφοντας μάλιστα και «ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 3 ΜΑΪΟΥ».  (σ.σ.: Άρα 4 μέρες αφότου η τουρκική πρεσβεία είχε στα χέρια της την έκθεση από το mail του Ντόκου).

Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που είχε ανεβάσει την έκθεση το ΕΛΙΑΜΕΠ στον σέρβερ του από τις 22 Απριλίου, αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα αφού κανείς δεν θα μπορούσε να την κατεβάσει ή να τη δει χωρίς να έχει το link το οποίο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δημοσιεύθηκε από το ΕΛΙΑΜΕΠ στις 3 Μαίου του 2010, τέσσερις ημέρες μετά το mail Ντόκου στους Τούρκους.

Και πάμε στο δεύτερο μέρος της απάτης των Hoaxes: 

Λίγες ημέρες από την δημοσίευση του αρχικού τους άρθρου με τις ψευδείς αποδείξεις και αφού κατάλαβαν ότι η η απάτη τους εύκολα θα γινόταν αντιληπτή, έσπευσαν να… σβήσουν και τις δύο «αποδείξεις των fake news του pronews.gr» (!) μην αναφέροντας την συκοφαντία που υπέπεσαν εναντίον του pronews.gr(σ.σ.: μην ανησυχείτε τα έχουμε εμείς αποθηκευμένα), γράφοντας απλά: «Ενημέρωση 13-4-2021: Το κείμενο διορθώθηκε ώστε να διευκρινίζει ότι το εν λόγω έγγραφο δεν βρισκόταν στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΑΜΕΠ από τον Απρίλιο του 2010, και ενημερώθηκε με πληροφορίες από την Υπεύθυνη Επικοινωνιών του ΕΛΙΑΜΕΠ, Οντίν Λιναρδάτου». (σ.σ.: ούτε λέξη για το Research Gate, το οποίο απλά εξαφάνισαν). 


Εξαπατούν, και μόνο ότι το έχουν σβήσει είναι απόδειξη ότι η αρχική τους «κατάρριψη» βασίζονταν σε συκοφαντίες.

Όμως τα HOAXES επανήλθαν «δριμύτερα»: Έπειτα από 6 (!) ημέρες μετά τη δημοσίευση του αρχικού μας άρθρου, το ΕΛΙΑΜΕΠ «ανακάλυψε» το αρχικό «Newsletter» που υποστηρίζει πως είχε στείλει πριν 11 χρόνια σε εκατοντάδες παραλήπτες και μεταξύ τους και τους Τούρκους και το έστειλε στα Hoaxes!

Kαι αυτοί πλέον  βασίζουν όλη τους η συκοφαντία στo παρακάτω screenshot, το οποίο υποστηρίζουν πως «αποδεικνύει» πως το email με την έκθεση στάλθηκε μαζικά σε πολλούς παραλήπτες μεταξύ των οποίων και η τουρκική πρεσβεία στις 26 Απριλίου του 2010 (δηλαδή τρεις ημέρες πριν το επίμαχο mail Ντόκου στους Τούρκους) ως Νewsletter.
Άρα, σύμφωνα με τα Ηoaxes, η έκθεση δεν ήταν «αδημοσίευτη» ή «εμπιστευτική».
Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση η ημερομηνία ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ της έκθεσης είναι η 3 Μαίου 2010.
Η 26η Απριλίου θα ήταν η ημέρα μαζικής αποστολής, πάντως όχι δημοσίευσης.

Φυσικά και το συγκεκριμένο email του EΛΙΑΜΕΠ δεν λέει τίποτα, ούτε εμφανίζει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.
Από πότε αποτελεί απόδειξη αθωότητας, ο ισχυρισμός του ενόχου;

Είναι ένα mail το οποίο έχει σταλθεί από το ΕΛΙΑΜΕΠ και έχει παραλήπτη το… ΕΛΙΑΜΕΠ, όπως φαίνεται από τα κόκκινα βελάκια.

Δεν φαίνεται απολύτως κανένας παραλήπτης. Ούτε ένας από τους υποτιθέμενους «χιλιάδες» (σύμφωνα με το ΕΛΙΑΜΕΠ)!

Δεν φαίνεται πουθενά σε ποιους στάλθηκε αυτό το mail, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ακόμα και το επίμαχο mail Ντόκου αποκλειστικά προς την τουρκική πρεσβεία!

Άλλωστε η ουσία, όπως προαναφέραμε είναι αλλού και δεν την αμφισβητούν ούτε καν οι ψευδογράφοι των Hoaxes: «Η πρώτη φράση του email με αποστολέα τον Μεχμέτ Ακίφ Κότς, αναφέρει πως ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ, Θάνος Ντόκος, έστειλε σε τούρκικη πρεβεία μέσω email το άρθρο του Ιωάννη Γρηγοριάδη με τίτλο “The Davutoğlu Doctrine and Turkish Foreign Policy”» γράφουν.

Το βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντήσει επιτέλους ο ΣΕΑ του πρωθυπουργού Θ.Ντόκος είναι γιατί έστελνε email με συμβουλευτικές εκθέσεις στην τουρκική πρεσβεία, οι οποίες αφού περνούσαν όλη την τουρκική διπλωματία έφταναν στο γραφείο του Ερντογάν! 

ΠΗΓΕΣ:


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ GrΗ «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231

!!! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ) – ΚΑΝΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ – + ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ-ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ: christos.kyr.d@gmail.com)


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: