Έρχονται και από Βουλγαρία: Εκατοντάδες λαθραίοι μετανάστες περνούν τα σύνορα – Στόχος η μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα

Καταγγελίες για τις βουλγαρικές αρχές: «Μας ξυλοκόπησαν πριν μας στείλουν Ελλάδα»

Τελευταία ενημέρωση: 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δεν μας έφτανε η Τουρκία, τώρα μας προκύπτει και η Βουλγαρία. Ο λόγος φυσικά για τους λαθραίους μετανάστες, οι οποίοι πλημμυρίζουν την Ελλάδα από οποιοδήποτε μέρος και  κατεύθυνση.

Έτσι εκτός από τους κάθε λογής αλλοδαπούς που εισβάλλουν από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, δεκάδες είναι και οι αλλοδαποί που μπαίνουν από την Βουλγαρία γιατί η Βουλγαρία απλά δεν θέλει να μετατραπεί σε ακόμα μια «αποθήκη» της ΕΕ για παράνομους μετανάστες και μετά να γίνεται διάλογος για το αν θα λάβει χρήματα να τους χτίσουν σπίτια για να τους κρατήσουν.

Τα περιστατικά εισβολών πληθαίνουν συνεχώς, ενώ μόλις το Σάββατο το πρωί δεκάδες  αλλοδαποί  «συνελήφθησαν» (το συνελήφθησαν έχει μόνο θεωρητική αξία και τίποτα άλλο)  στα Δίκαια Τριγώνου.

Πρόκειται για 75 άτομα, από άγνωστες προς το παρόν χώρες της βόρειας Αφρικής και της Ασίας και τα οποία πέρασαν από την Τουρκία στη Βουλγαρία και στη συνέχεια όπως δήλωσαν οι ίδιοι στις ελληνικές αρχές, οι Βούλγαροι τους αφαίρεσαν τα υποδήματα, τους χτύπησαν και τους έστειλαν στην Ελλάδα.

Η είσοδος των ατόμων έγινε από την περιοχή του Ορμενίου. Οι λαθραίοι μετανάστες ακολουθώντας τη σιδηροδρομική γραμμή έφτασαν ξυπόλητοι στα Δίκαια όπου και παραδόθηκαν στους αστυνομικούς, για περαιτέρω, ήτοι καταγραφή και μόνιμη εγκατάσταση.

Εκτός από τις καταθέσεις τους στην αστυνομία, μαρτυρίες τους έχουν καταγραφεί και από ευρωπαίους δημοσιογράφους οι οποίοι βρίσκονται στον Έβρο και πραγματοποιούν γυρίσματα για ντοκιμαντέρ της Ολλανδικής τηλεόρασης.

Πρόκειται για μια δύσκολη «εξίσωση». Αφενός οι Βούλγαροι ακολουθούν μια πολύ αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, μη θέλοντας η χώρα τους να καταντήσει  Ελλάδα, από την άλλη και οι ίδιοι οι αλλοδαποί θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα καθώς γνωρίζουν ότι θα έχουν ξεχωριστή μεταχείριση, σημαντικές προοπτικές μόνιμης εγκατάστασης, επιδομάτων, κατοικιών κλπ.

Με άλλα λόγια ακόμη και αν οι Βούλγαροι δεν τους κατεύθυναν στην Ελλάδα, οι λαθραίοι μετανάστες θα ρωτούσαν τους Βούλγαρους αστυνομικούς που βρίσκονται τα σύνορα με την Ελλάδα. 

Η Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, ενημερώνει frontex και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, για να κάνουν τι, είναι το ερώτημα.

Στο παρελθόν η Βουλγαρία έχει αρνηθεί κάθε ανάμιξη, αλλά οι καταθέσεις των μεταναστών από διάφορες υποθέσεις είναι καταπέλτης. Πολλές φορές, έχουν εντοπιστεί άτομα χωρίς ρούχα και υποδήματα σε ελληνικό έδαφος και δήλωσαν ότι προέρχονται από την Βουλγαρία, όπου εξωθήθηκαν δια της βίας να περάσουν στην Ελλάδα.

Όχι βέβαια ότι δεν ήθελαν να περάσουν στην Ελλάδα, αλλά όχι υπ αυτές τις συνθήκες.

Στο μεταξύ, στον Δίλοφο Τριγώνου, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο διακινητές, γιατί μετέφεραν με βάρκα από την Τουρκία στην Ελλάδα 7 λαθρομετανάστες.

Η στάση της Ελλάδας, που όχι μόνο ανακοινώνει «συλλήψεις», επαναλαμβάνουμε χωρίς ουσιαστική αξία η «σύλληψη» αλλά παρέχει και πλήρη δικαιώματα σε όποιον εισέρχεται παράνομα στη χώρα μας, είτε είναι πρόσφυγας είτε παράνομος μετανάστης διαφέρει από τη στάση της γειτονικής χώρας, που όπως καταγγέλλεται επανειλημμένως στέλνει κόσμο στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να γιγαντώνεται το μεταναστευτικό πρόβλημα στον Έβρο, το οποίο δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ.

ΠΗΓΕΣ:


ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β1′ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «Ε.ΣΥ. – «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ GrΗ «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231

!!! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ) – ΚΑΝΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ – + ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ-ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ: christos.kyr.d@gmail.com)


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: