ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΜΕΡΗ Α & Β

ΜΕΡΟΣ – Α:

ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.


ΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΑΟΖ, ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑ ΖΩΝΗ, ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ, ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΣΑ ΖΩΝΗ, ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ.


ΕΤΣΙ, ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ, ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΓΑΓΑΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.


ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ:

ΜΕΡΟΣ – Β:

ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.» ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ.

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ «ΦΙΛΙΚΩΝ» ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ «ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ» ΜΕ ΕΤΕΡΟΒΑΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΝΔΕΚΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΚΟΣ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ:

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
e
: pashalidisdimitris1234@gmail.com
m: 698 589 9126
facebook page →

ΠΗΓΗ:


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ GrΗ «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231

!!! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ) – ΚΑΝΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ – + ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ-ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ: christos.kyr.d@gmail.com)


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: