ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ

ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΙΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ. 


ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ,  

«ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΕΡΟ Ή ΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ, ΤΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ, ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΤΑ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ Ή ΤΑ ΙΕΡΑ.  

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ, «ΣΤΑΘΕΡΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ», ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΡΧΗ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ, ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ. ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΚΟΣΜΟΑΝΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ».   

ΓΕΩΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΠΑΝΙΩΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η 3 ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ, ΤΟ 111 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 111. ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η 1 ΕΝΑΔΑ, ΟΠΟΥ 1 + 1 + 1 = 1 ΜΙΑ ΕΝΑΔΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΝΑΔΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 1 ΕΝΑ,  

1 + 1 + 1 = 1 ΕΝΑΔΑ 

ΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ: 


ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 111 = 1 + 1 + 1 = 3 ΤΡΙΑ, ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 111 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.  

ΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ:


ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ.  

ΩΣΤΟΣΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ «ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ», ΜΕ : 


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΑΝΙΕΡΗ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Η ΠΑΝΙΕΡΗ 5 ΠΕΝΤΑΔΑ 1 + 4 Ή 4 + 1, ΟΠΟΥ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΑΣ.  

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 41, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 4 + 1 = 5 ΠΕΝΤΕ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΛΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΕΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ Ή ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 1 ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ.

 ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΣΜΙΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΑΣ.  

ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΙΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1 ΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ!  

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ.  

ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ, ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ!  

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΤΟΝ ΔΟΛΙΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.  

ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΠΑΤΗΣΑΝ, ΞΕΣΚΙΣΑΝ, ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ, ΠΑΡΑΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΤΑΠΕΙΝΟΣ. ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ,  

«ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΟΛΙΟ -ΤΑΠΕΙΝΟ-, ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΡΟΣΥΝΗ»,  

ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ,  

«ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΩΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΩΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ».  

ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ, ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΣ, ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΙΑ, ΖΗΤΑΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ, ΖΩΟ, ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΗΣΕΙ… 

ΠΩ ! ΠΩ ! ΠΩ ! ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ;;; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;;; ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΙ;;; ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ;;;

ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΝΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ 1 ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ, ΤΑ ΔΟΛΙΑ, ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΑΛΗΘΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ! ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΟΥ!!!  

ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ, ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ, ΤΑ ΖΩΑ!!! ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ.  

«ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΗΜΙΤΡΕΛΟ, ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΕΝΑ. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΣ ΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ή ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΚΟΜΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΓΕΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΕΥΓΕΝΕΙΑ», ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.  

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΜΦΥΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΦΗΥΡΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΘΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.» 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΛΟΓΟ,  

«ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΔΙΝΟΥΝ «ΕΥΛΟΓΙΑ», ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ, ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ, ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΛΟΓΟ;;; ΣΕ ΠΟΙΟΝ;;; ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΥΛΟΓΙΕΣ, ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΟΛΩΝ. ΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ, ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ! ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΟΥ. ΤΟΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΑΡΑ, ΤΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΨΕΥΤΙΚΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ, ΑΣΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ». 

ΑΡΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ! 

ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΞΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ. 

ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟΥ! ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟΥ! ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΘΕ Ή ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ.

 ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ή ΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ.  

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΝΕΟ ΑΔΙΚΟ Ή ΑΔΙΚΑ, ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΔΙΚΟΥ. ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΗ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ.  

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΣΟΥ.  

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ,  

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΣΟΥ.  

«ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΟΥ. ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΗ, ΑΡΧΗ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ, ΘΕΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ». 

ΑΡΑ, Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ, ΝΟΗΤΙΚΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ!!! ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΟΥ. ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ ΘΕΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΤΕ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΟΜΗΘΗΚΕ, ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ, ΣΥΝΘΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 1 ΕΝΑ. ΟΠΟΥ Η ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι 1 ΕΝΑ

ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΠΛΗΡΗ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΑ ΖΩΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.  

ΩΣΤΟΣΟ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ.  

ΟΝΤΩΣ, Η ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΛΕΞΗ-ΕΝΝΟΙΑ ΟΡΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ:ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΛΕΚΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ 5 ΠΕΝΤΕ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ: 


ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΟΣΜΟΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ 3 ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ: 

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ 6 ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΠΟΥ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ 6 ΕΞΙ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ 68, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΕΙΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ. ΑΡΑ, ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΟΤΑΝ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ 8 ΟΧΤΩ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 

6 + 8 = 14 ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ 

ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΟΥ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΣΤΟ 2 ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ. 

ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 14 ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ: 

14 = 1 + 4 = 5 ΠΕΝΤΕ 

ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ.  

ΑΡΑ, ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ 8 ΟΧΤΩ, ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ

ΕΧΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΑΥΤΟ. ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΟ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, ΤΟ ΘΕΙΟ.  

ΟΜΩΣ, ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΡΙΘΜΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΟΠΩΣ:


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 5 ΠΕΝΤΕ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΣΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΕΧΕΙ 3 ΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ 3 ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ 3 ΤΡΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ.  

ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΜΕ 3 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ:


1) ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΧΗ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ. 


2) Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΟΠΩΣ: 


ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ: 


ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

3) ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΩΝ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ 111 ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η 1 ΕΝΑΔΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ 1 ΕΝΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 1 ΕΝΑ ΤΟΥ 1 ΕΝΑ.  

ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. 

ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΖΕΥΓΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 4 ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΚΑΙ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ.  

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 220, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ: 2 + 2 + 0 = 4 ΤΕΣΣΕΡΑ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ


ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 

ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 220 ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΙΚΟΣΙ, ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΖΕΥΓΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ: ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 220, «ΤΑ ΔΥΟ ΖΕΥΓΗ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ».  

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ 2 ΔΥΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 0 ΟΛΟΤΗΤΑ (ΜΗΔΕΝ). ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ 2 ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ. 

ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗΣ ΚΟΣΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ

Η 2 ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ:


 ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ, Η 8 ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ. ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ: 

5 + 8 = 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ  

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ 8 ΟΧΤΩ.  

ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ…  

«ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ, Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ, ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ, ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ».  

… ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 1 + 3 = 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΙΕΡΗ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΑΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΜΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΑΡΑ, ΣΤΗΝ 2 ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 1ης ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗΣ: 

13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ = 4 ΤΕΣΣΕΡΑ  

ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 3 ΤΡΙΤΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΣΜΟΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ, ΤΗΝ 1 ΕΝΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ: 

Ι  Ε  Ρ  Α  Ρ  Χ  Ε  Ι  Α = 111 

                     1 + 1 + 1 = 1 ΕΝΑΔΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 1 ΕΝΑ Τ  Ω  Ν 

                    7 +   1 +   6 = 14 ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ = 1 + 4 = 5 ΠΕΝΤΕ Ε  Ν  Ν  Ε  Α 

   5 +   6 +  6  + 5 +   1   =  23 ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΙΑ                = 23 = 2 + 3 = 5 ΠΕΝΤΕ 

 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΤΩΡΑ: 


ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ 2 ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 11 ΕΝΔΕΚΑ. ΟΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΙΕΡΗ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ: 


ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΟΠΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 2 ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ 10 ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΟΠΩΣ : ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ 10 ΔΕΚΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ 11 ΕΝ ΔΕΚΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ : 

(ΜΕΣΑ ΣΤΟ 10 ΔΕΚΑ) 


Η ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ «ΕΝ», ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι (ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ 11 ΕΝΔΕΚΑ) 10 ΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ 1ης ΜΟΝΑΔΟΣ ΕΝ, ΑΠΟΛΥΤΗ Ι ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

ΟΠΟΥ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, 


ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ.  

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ 10 ΔΕΚΑΔΟΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ: 

ΕΝ-ΔΕΚΑ 

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑ 

ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ:


 ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 10 ΔΕΚΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ. 

ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!  

ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΕΧΟΝΤΑΣ 3 ΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ «ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ», ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΤΑ 2 ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΤΟ 3 ΤΡΙΤΟ ΟΜΩΣ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ.  

ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο 1 ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΤΩΡΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΚΔΟΧΩΝ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.   

ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ:


 


ΑΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ:


ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 28 ΕΙΚΟΣΙ ΟΧΤΩ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟ 28, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΩΝ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ω ΩΜΕΓΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΠΗΓΕΣ:


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΚΚΑΣ

ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΒΑΣΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΑΚΕΤΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΗΓΗ – ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Blogspot

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ GrΗ «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231

!!! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ) – ΚΑΝΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ – + ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ-ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ: christos.kyr.d@gmail.com)


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: