Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΓΙΑΓΙΑ

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ 2 ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΝΥΜΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ.


ΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΟΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΕΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΥ ΩΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ 2 ΔΥΟ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΝΥΜΦΩΝ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΟΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΥΜΦΗ, ΘΕΤΙ.

ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΘΕΤΙ, ΤΗΣ ΝΥΜΦΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ:

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΘΕΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 34 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ: 34 = 3 + 4 = 7 ΕΦΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΝΥΜΦΗ ΘΕΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ.

ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΝΥΜΦΗ, Η ΙΔΙΑ Η ΔΑΦΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑΓΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ, ΕΝΩΣΗ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 65 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 65 = 6 + 5 = 11 ΕΝΔΕΚΑ Ή 2 ΔΥΟ, ΔΙΟΤΙ 11 = 1 + 1 = 2 ΔΥΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ Ή 2 ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΝΥΜΦΗ ΔΑΦΝΗ!!

ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΓΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ, ΓΙΑΓΙΑ.

ΑΡΑ, ΤΟ ΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΟ 6 ΕΞΙ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 6 ΕΞΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΑΡΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ:

ΕΧΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ Ή ΚΑΙ ΤΟ 2 ΔΥΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑΓΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΣΜΟΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ:

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑΓΙΑ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 2 ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΝΥΜΦΗΣ, ΔΑΦΝΗ:

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ Ή 2 ΔΥΟ ΤΗΣ ΝΥΜΦΗΣ ΔΑΦΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΙΑΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΥΜΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ.

ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΓΙΑΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ:

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΥ Δια, ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΜΙΑ ΝΥΜΦΗ ΓΙΑΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑΓΙΑ, ΤΑ 2 ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.

ΕΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ γ ι α γ ι α ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ Η ΜΑΝΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ;;;

ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, Η ΜΗΤΕΡΑ με το ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΘΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΘΝΗΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΓΙΑ ΝΥΜΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΡΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ Η ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, «ΤΟ ΠΑΙΔΙ», ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ, «ΜΗΤΕΡΑ Ή ΠΑΤΕΡΑΣ».

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ.

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΨΗΛΟΥ ΟΡΟΥΣ «ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ»

ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 


ΠΗΓΕΣ:


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ GrΗ «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231

!!! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ) – ΚΑΝΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ – + ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ-ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ: christos.kyr.d@gmail.com)


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: