Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ 6 ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ 18 ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΑΞΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ: 

ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ. 


ΑΡΑ, Η ΑΞΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. 

«ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ Ή ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ». ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ-ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, «ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ», ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. ΩΣΤΟΣΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, «ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΕΣ Ή ΚΡΑΤΗ», ΜΕ ΨΕΥΤΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΩ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΟΡΝΙΑ, ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «8» Η ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ «7» ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 87 ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ 87 = 8 + 7 = 15 ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι «1 ΕΝΑ» ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ «5» ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 15 = 1 + 5 = 6 ΕΞΙ. ΑΡΑ, Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 6 ΕΞΙ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ 6 ΕΞΙ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ 6 ΕΞΙ. 

ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. 

ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 6 ΕΞΙ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ:


 ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, «ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ» ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. 

ΑΡΑ, ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ. 

ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ. ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ «33 ΣΥΝ + 2 ΝΟΜΩΝ» ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

 ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ: 6 ΕΞΙ, ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, «ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ», ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. 

ΑΛΛΑ ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ «ΕΠΟΧΕΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ. 

ΑΡΑ, Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 1 ΕΝΑ, ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΟΛΟΝ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΣ. 

ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΑ «ΕΠΟΧΗ» ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΑΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΘΕΙΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ. 

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ. 

ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΛΕΦΘΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ. 

Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΔΗΛΑΔΗ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ. 

ΑΡΑ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

ΠΗΓΗ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ  ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΚΚΑΣ


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
www.artemis-sorras.gr

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ GrΗ «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231

!!! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ) – ΚΑΝΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ – + ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ-ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ: christos.kyr.d@gmail.com)


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: