Αποτίμηση νεαρής ανθρώπινης Ζωής: 150€

Αποσυμβολισμός δηλώσεως του Πρωθυπουργού της Ελλάδος:
“Τσίμπα ένα… €150άρι”

… Διότι εάν δεν έχεις παίξει με άλλα παιδιά της γειτονιάς, με ανθρώπους απλοϊκούς της καθημερινότητας – στα παιδικά και εφηβικά σου χρόνια – είναι φυσιολογικό και επόμενο, ως δημόσιο πρόσωπο και δη Πρωθυπουργός, να ξεπέφτεις σε τέτοια τραγικά εκφραστικά λάθη!

Κ. Μιτσοτάκης: “… να τσιμπήσουν την ευκαιρία για να τσιμπηθούν!.. Με ένα εmv#**λ1ο…”

Επίσης ο κος. Μητσοτάκης έχει πει: “…με ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία!..”Link

Χμ… Χάρβαρντ όχι αστεία… τσίμπα ένα Χάρβαρντ!

Δείτε εδώ το video με τις δηλώσεις του κου. Μιτσοτάκη:

Δείτε και εδώ το μονταρισμένο:

Κορυφαίο σχόλιο στο YouTube από τον Μερφη:
“Με την επόμενη δόση ένα ταξίδι στο.. υπέρ πέραν χαχαχαχαχα”

Και όσων αφορά το ακόλουθο άρθρο… “Εάν δεν είστε υποψιασμένοι, ενήμεροι, να σας γνωστοποιήσω με την ιστορικότητα που με διακατέχει ό,τι δεν πρόκειται να προωθηθεί, να στηριχθεί και να ευδοκιμήσει, η ανακάλυψη και το έργο σας”…

Σας το λέω με όλη μου την δίκαιη πρόθεση, διότι ίσως να νομίζεται ότι βρίσκεστε σε κάποιο κράτος δικαίου, που διοικείται από τους αυτόχθονες πολίτες του!


“ΒΙΟΗΡΩΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! (Βίντεο)”


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΗΡΩΕΣ

Είναι συγκλονιστικό! Στην Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Πανεπιστήμονα Αριστοτέλη, Έλληνες Επιστήμονες κατάφεραν να βρουν το φάρμακο κατά του κορωνοϊού, γεμίζοντας ελπίδα ολόκληρη την ανθρωπότητα!


Το φάρμακο έχει δυνητική επιτυχία τουλάχιστον 90%, ακόμη και σε ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα και προχωρημένη ηλικία, δεν έχει παρενέργειες, δεν αφορά DNA ή mRNA και χορηγείται με μια απλή σύριγγα, γλυτώνοντας από θάνατο, μέσα σε 48 ώρες, τους ασθενείς, οδηγώντας τους σε πλήρη θεραπεία και πραγματική Ελευθερία!

Πρόκειται για Επιστήμονες της Αιματολογικής Κλινικής του κρατικού (!) Νοσοκομείου Παπανικολάου, στην Εξοχή Θεσσαλονίκης, που διαπίστωσαν ότι η θεραπεία που χρησιμοποιούσαν σε μεταμοσχευμένους ασθενείς για την αντιμετώπιση ιών, μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αυτοί οι Έλληνες Βιοήρωες, συνεχιστές του περίφημου Ιπποκράτη, είναι:

  • η Αναστασία ΠαπαδοπούλουΒιοχημικός, Διδάκτωρ του Τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ
  • η Ευαγγελία ΓιαννάκηΑιματολόγος, Διευθύντρια της Μονάδας Γονιδιακής Θεραπείας και Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κυττάρων του Παπανικολάου
  • και ο Αχιλλέας ΑναγνωστόπουλοςΣυντονιστής Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής Παπανικολάου

με όλη την ομάδα τους, τρεις γιατρούς και πέντε ακόμη στελέχη της Μονάδας Γονιδιακής Θεραπείας και Μεταμόσχευσης.

ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

Οι Επιστήμονες ξεκίνησαν με δεδομένο πως τα κυτταρολυτικά Τ-λεμφοκύτταρα μπορούν να στοχεύσουν και να καταστρέψουν μολυσμένα με ιούς κύτταρα, αποτελώντας την επιθετική άμυνα του οργανισμού μας έναντι των λοιμώξεων και των ιών εισβολέων.

Διαπίστωσαν στην συνέχεια πώς όσοι άνθρωποι άντεχαν, κατάφερναν και περνούσαν σχετικά ήπια τον κορωνοϊό, είχαν αναπτύξει πολλά ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα που επιτίθονταν στα κύτταρα με κορωνοϊό και τα εξουδετέρωναν, ενώ όσοι επιδεινώνονταν και βάδιζαν προς ΜΕΘ δεν διέθεταν αυτά τα ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα!

Η θεραπεία λοιπόν που σκέφτηκαν αφορούσε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση εξετάζονται οι ασθενείς με κορωνοϊό για το εάν έχουν πολλά ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα. Εάν έχουν δεν χρειάζονται τίποτε παραπάνω, αφού είναι “προγραμματισμένοι” να τα καταφέρουν.

Όσοι όμως δεν έχουν αρκετά και δεν τα πολλαπλασιάζουν, περνούν στην δεύτερη φάση, που είναι μια απλή ενδοφλέβια χορήγηση δια σύριγγας ειδικών Τ-λεμφοκυττάρων, τα οποία έχουν παρθεί από το αίμα όσων προηγούμενα είχαν νοσήσει από κορωνοϊό και θεραπευθεί! Πρόκειται λοιπόν για ένα ζωντανό φάρμακο!

ΤΡΑΠΕΖΑ Τ-ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΩΝ
Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος – Συντονιστής Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής Παπανικολάου

Μάλιστα καταφέρνουν να πολλαπλασιάζουν εργαστηριακά αυτά τα ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα και να τα αποθηκεύουν σε ειδικά ψυγεία με υγρό άζωτο στους
-190 C, ώστε να έχουν έτοιμες δόσεις για όσους κινδυνεύουν, έχοντας δημιουργήσει ήδη μια σωστική Τράπεζα Αντικορωνοϊκών Τ-λεμφοκυττάρων στο Παπανικολάου, για ασθενείς υψηλού κινδύνου, με ανάγκη οξυγονοθεραπείας, συμπτώματα πνευμονίας και όδευση προς ΜΕΘ.

Αυτά τα αποθηκευμένα ζωντανά ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα, αποτελούν μια έτοιμη ανοσία, που δρα ακαριαία και φυσικά και προπαντώς θεραπευτικά, σώζοντας ζωές!

Υπάρχουν μάλιστα αυτή την στιγμή αποθηκευμένες περίπου 50 δόσεις, έτοιμες για δράση!

“ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ” ΚΥΤΤΑΡΑ
Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτά τα ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα, μετά την εξουδετέρωση του κορωνοϊού, παραμένουν ως κύτταρα “μνήμης” στον οργανισμό και περιπολούν κυριολεκτικά σαν “περιπολικά” μην τυχόν και εμφανιστεί στο μέλλον παρόμοιος ιός, ώστε να σπεύσουν αμέσως να τον εξουδετερώσουν, εξασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια, ίσως και διά βίου ακόμη ανοσία! Και μάλιστα φυσική! Ιδίως όταν υπάρχει πλήρης συμβατότητα δότη – λήπτη.

ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ
Τέλος, πάρα πολύ σπουδαίο είναι το γεγονός πως από την στιγμή που ο οργανισμός παράγει έναν ολόκληρο “στρατό” κυτταρολυτικών Τ-λεμφοκυττάρων, αυτά στοχεύουν ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά μέρη του ιού-εισβολέα, ώστε να εξουδετερώσουν όλες τις τυχόν παραλλαγές και μεταλλάξεις του! Πρόκειται για ένα πραγματικά ευφυή “στρατό”, που για άλλη μια φορά μας κάνει να θαυμάζουμε την Σοφία με την οποία έπλασε ο Θεός τον άνθρωπο!

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΣΕΙ
Από όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα συμπεραίνουμε, πως όσοι νόσησαν από κορωνοϊό, ακόμη και εάν τα αντισώματά τους έχουν πέσει, τα επιθετικά κυτταρολυτικά Τ-λεμφοκύτταρά τους αγρυπνούν και περιπολούν συνεχώς, παρέχοντάς τους έτσι διαρκή φυσική ανοσία!

Άρα, δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα να εμβολιαστούν όσοι έχουν νοσήσει. Ακόμη και εάν δεν εμφανίζονται τα αντισώματά τους, υπάρχουν τα Τ-λεμφοκύτταρά τους, οι “φονείς” των εισβολέων, οι “Ειδικές Δυνάμεις” του οργανισμού, που δεν ξεχνούν ποτέ!

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ

Χαρακτηριστική είναι η πρώτη δοκιμή θεραπείας που έγινε σε 70χρονη γυναίκα με υποκείμενα μάλιστα νοσήματα, η οποία και θεραπεύτηκε μέσα σε 48 ώρες και έλαβε εξιτήριο μετά μία εβδομάδα.

Πρόκειται για την κυρία Πολυξένη διαγνώστηκε με κορωνοϊό την 1η Ιουνίου 2021 και η υγεία της επιδεινώθηκε άμεσα. Τότε της προτάθηκε η πρώτη επίσημη για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο θεραπεία Τ-λεμφοκυττάρων, την οποία αποδέχθηκε, έλαβε και μέσα σε 48 μόλις ώρες θεραπεύτηκε!

Βεβαίως, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτή την χώρα, οι Έλληνες Επιστήμονες αγνοήθηκαν και πολεμήθηκαν μέχρι να τα καταφέρουν. Η ίδια η Κυβέρνηση, που τόσο “κόπτεται” για εμβόλια και προστασία των πολιτών, τους γύρισε την πλάτη, αρνούμενη να χρηματοδοτήσει την πρωτοποριακή έρευνά τους, όπως αρνήθηκε κάθε βοήθεια και η Αντιπολίτευση και ο “ξύπνιος” υποτίθεται επιχειρηματικός κόσμος…

Και μιλούμε για το “αστείο” ποσό των 230.000 €
Όταν κάποιοι ξόδεψαν 20.000.000 € σε ΜΜΕ για να πείσουν τον κόσμο να μείνει μέσα, επειδή υποτίθεται ανησυχούσαν για την υγεία του…

Και αυτά τα 230.000 ευρώ, θα έπρεπε να καταβληθούν στον επίσης κρατικό ΕΟΦ, μια άλλη τραγική ιστορία, όπου κανείς δεν μπορεί να υποβάλει ένα προϊόν προς έγκριση, εάν δεν διαθέτει την μισή περιουσία του Κροίσου και με δύο λόγια κανένας ταλαντούχος μικρός Έλληνας ερευνητής ή επιστήμονας δεν μπορεί να λάβει έγκριση και να προχωρήσει στην πατρίδα του, ώστε να έχουν τα πάντα στα χέρια τους οι μεγάλες και κυρίως οι ξένες φαρμακοβιομηχανίες και βιομηχανίες καλλυντικών…

Τελικά τους Βιοήρωες βοήθησε άμεσα μόνον η “Επιτροπή 21” υπό την Γιάννα Αγγελοπούλου και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπό τον Απόστολο Τζιτζικώστα. *…

Περιττό να υπογραμμίσουμε πως εάν αυτοί οι Επιστήμονες ήταν σε κάποια άλλη χώρα, θα γινόταν ανάρπαστοι, θα είχαν εκατομμύρια χρηματοδοτήσεων στα πόδια τους, όλα τα εργαστηριακά μέσα και δυνατότητες και πάνω από όλα ανταμοιβή και αναγνώριση.

Κάποιοι όμως, ίσως να μην θέλανε να βρεθεί θεραπεία, για να πουλούν εμβόλια, τεστ και ελπίδες, σε έναν λαό που έχει πάντα τόσο μεγάλα μυαλά, αλλά τόσο, μα τόσο μικρούς ηγέτες…

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΕΣ:ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ grΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ GrΗ «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231

!!! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ) – ΚΑΝΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ – + ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ-ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ: christos.kyr.d@gmail.com)


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: