ΣΤΟΧΟ ΣΚΟΠΟ ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΩΔΙΚΟ «ΣΤΟΧΟ ΣΚΟΠΟ ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ, ΤΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.  

ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ:

 Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ: 

ΜΕΣΑ ΣΤΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗΣ  ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΤΑ 2 ΔΥΟ ΑΠΕΙΡΑ, 0 ΜΗΔΕΝ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΙ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ

«ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ Ή ΟΣΩΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ. ΟΡΙΣΜΕΝΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ, ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ».    

ΕΤΣΙ, ΤΟ 32 ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ 3 + 2 = 5 ΠΕΝΤΕ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ. ΑΡΑ, Ο ΣΤΟΧΟΣ, Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ. ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ «ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ», ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΕΔΩ, Η ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ «ΑΛΧΗΜΕΙΑ» ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ. ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι. ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ Α ΜΕ ΤΟ Ω, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΡΑ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι.  

ΑΡΑ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 5 ΠΕΝΤΕ. «ΣΤΟΧΟ» 5 ΠΕΝΤΕ. 

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ «ΣΚΟΠΟ» ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΠΩΣ:

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ 5 ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΜΕ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ: 

ΟΠΟΥ ΣΤΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ (0 ΜΗΔΕΝ ΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ) Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΟΜΙΚΡΟΝ (ΜΗΔΕΝ) ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ Π ΠΙ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΟΙ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Σ ΚΑΙ ΤΟ Κ , ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ Π ΠΙ.  

ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ 2 ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑΣ Ι ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι.  

ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ:

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΚΩΔΙΚΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ: 

ΑΡΑ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι.  

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΔΥΟ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ: 

ΕΔΩ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ 10 ΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΤΑ 6 ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΖΕΥΓΗ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.  

ΜΟΝΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ 10 ΔΕΚΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΔΥΟ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΙΞΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΔΥΟ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΩ: 

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΑ 10 ΔΕΚΑ «ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 60%, 6 ΣΤΑ 10 ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΔΥΟ ΚΩΔΙΚΟΥΣ». ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 60% ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ: 

ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ 

ΤΟ Π ΠΙ ΜΕ ΤΟ Τ ΤΑΦ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.   

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΟΜΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι.  

ΑΚΟΜΗ, ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΟΜΟΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΚΟΙΝΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

 ΑΡΑ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΔΥΟ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ: 

ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΣΤΟΧΟ» 6 + 8 + 8 = 22 ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 22 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ:  22 : 7 = 3,14 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΤΑΘΕΡΟ Π = 3,14, ΟΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ 3,14 = 3 + 1 + 4 = 8 ΟΧΤΩ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ, ΤΟΥ 0 ΜΗΔΕΝ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ.   ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι.  ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ «ΣΚΟΠΟ», ΔΙΟΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ ΘΑ ΑΝΑΛΥΕΙΣ, ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ. ΤΟ ΖΕΙΣ, ΤΟ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ, ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ:

 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 45, ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ 4 + 5 = 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, 
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. 
ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ.  ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ: 

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 68 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 6 + 8 = 14 ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 14 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 1 + 4 = 5 ΠΕΝΤΕ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ.   
ΑΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ.  
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ». ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ:

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 1 + 0 + 7 = 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.  
ΑΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ. 
ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 4 ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ: 

ΟΠΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ: 

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ:   5 + 9 + 5 + 8 = 27 ΕΙΚΟΣΙ ΕΦΤΑ  
ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ, ΤΟ 27 ΕΙΚΟΣΙ ΕΦΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ, ΤΟ 27 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΘΕΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΜΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.  
ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟ 2 ΔΥΟ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Ι, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΟΠΩΣ: 

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. 
ΚΑΙ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ 7 ΕΦΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, 7 ΕΦΤΑ ΚΑΜΠΥΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι. 

7 ΕΦΤΑ ΠΕΔΙΑ, 7 ΚΑΜΠΥΛΩΣΕΙΣ, 7 ΕΦΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ.  

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΩΤΑΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 27 ΠΑΝΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ, ΠΑΡΑΦΡΑΣΑΝ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΑΝ, ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ, ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ, ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ???  

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΤΑ ΟΡΘΑ! ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΣΟΥ.  

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ «ΣΤΟΧΟ – ΣΚΟΠΟ – ΕΝΝΕΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 27, ΟΠΟΥ 2 + 7 = 9 ΕΝΝΕΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. 

ΑΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ 

«ΣΤΟΧΟ ΣΚΟΠΟ ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 9 ΕΝΝΕΑ. 

Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ

ΕΝΤΥΠΟ ΣΕ PDF

ΠΗΓΕΣ:


ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΚΚΑΣ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ«

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


«Ε5 ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ Gr
Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
18:00 ΜΕ 21:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ:
210 2200 364 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)


Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: