Η ΛΗΘΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΡΕΑ, Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ Ο ΝΑΩΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΡΕΑ


ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. Η ΛΗΘΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΤΙΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. Η ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.


ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ
ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ


«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΘΥΜΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΤΑΞΗ.


ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΙΕΡΟ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.


ΑΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΕΛΕΦΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟΨΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Ή ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ».


ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΟΤΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΟΙΚΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.


ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΝΗΜΕΣ, ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΧΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΛΕΦΣΗ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.


Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝΣΤΕΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΗΙΝΑ ΕΤΗ, 10 ΔΙΣ-20 ΔΙΣ-50 ΔΙΣ-100 ΔΙΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΗΡΩΩΝ.


ΑΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΚΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΡΕΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ, ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.


ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΘΕΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.


ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ Ή ΘΝΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.


ΤΩΡΑ, ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΗΡΩΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ:

ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑ-ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, «Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Ι» ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ, ΤΟ 79, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: 

79 = 7 + 9 = 16 ΔΕΚΑΕΞΙ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ 6 ΕΞΙ, ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ 

16 = 1 + 6 = 7 ΕΦΤΑ.

ΑΡΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑΣ ΦΕΡΕΙΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.


ΑΡΑ, ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΡΕΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ.


ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΡΘΗ ΘΕΣΗ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΛΕΜΕ ΑΟΡΑΤΟΙ Ή ΟΡΑΤΟΙ ΚΟΣΜΟΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ Ή ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ -ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ- ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.


ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ:

28 + 3 + 28 + 2 + 10 + 28 + 6 + 7 + 28 + 6 = 146 ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ
ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 146 = 1 + 4 + 6 = 11 ΕΝΔΕΚΑ Ή 2 ΔΥΟ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι:


1η ΟΛΟΤΗΤΑ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

2η ΟΛΟΤΗΤΑ Η ΥΔΑΤΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥΣ.

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΕΝΔΕΚΑ Ή 2 ΔΥΟ.

ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ:

28 + 11 + 28 + 6 + 28 + 6 + 2 + 28 = 137 = 1 + 3 + 7 = 11 ΕΝΔΕΚΑ Ή 2 ΔΥΟ

28 + 18 + 11 + 8 + 6 + 2 + 28 = 101 = 1 + 0 + 1 = 2 ΔΥΟ
ΑΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ:

ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ 2 ΔΥΟ.


ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ:

ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.


ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΙΔΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΚΩΔΙΚΟΙ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΚΩΔΙΚΟΙ 3 ΑΛΦΑ ΚΑΙ 1 ΕΝΑ ΩΜΕΓΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ:

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ, ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ.


ΟΠΟΥ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

11 + 10 + 8 + 6 + 8 + 6 = 49 ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΝΝΕΑ

ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, 49 = 4 + 9 = 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ


Ο ΘΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ. 

ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ, ΘΕΟΙ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΘΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΗΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ. «ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ» ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΜΟΝΟ. 

 
ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. 


ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΦΩΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ. 


ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ.


ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ, ΟΤΑΝ ΓΕΩΜΕΤΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΚΛΕΚΤΟΣ, ΠΟΥ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ 8 ΟΧΤΩ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΠΩΣ:

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 8 ΟΧΤΩ ΑΠΕΙΡΟ.


ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΩΝ 8 ΟΧΤΩ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΚΛΕΚΤΟΣ, ΟΠΩΣ:

14 + 16 + 3 + 14 + 16 + 7 + 8 + 6 = 84 ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ


ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΗΔΗ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ.
ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 84 ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ 84 = 8 + 4 = 12 ΔΩΔΕΚΑ. 
ΑΡΑ 

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

«ΕΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΑΤΟΜΟ. ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ».


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

“ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ”

ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΨΕΜΜΑ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ. ( ΣΕΛ 1-10).

ΠΗΓΕΣ:


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΧΡΟΝΟΣ ΝΟΥΣ ΦΩΣ Blogspot


«Ε5 ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ Gr
Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
18:00 ΜΕ 21:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ:
210 2200 364 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: