Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ

ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, «ΑΡΧΗ» ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ. ΟΠΟΥ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ, «ΑΡΧΕΣ», ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Η παιδεια ΚΑΙ ΤΟ 2 ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ παιδεια, ΟΠΟΥ Ο 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ, ΟΠΩΣ:

7 + 28 + 2 + 6 + 14 + 2 + 28 = 87 ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΦΤΑ

ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΑΠΕΙΡΟ, «ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ» ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 87 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 87 = 8 + 7 = 15 = 1 + 5 = 6 ΕΞΙ.

ΑΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ παιδεια ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ Η παιδεια, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ.

ΕΝΩ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ παιδι ΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

7 + 28 + 2 + 6 + 2 = 45 ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 45 ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ 4 + 5 = 9 ΕΝΝΕΑ.

ΑΡΑ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ παιδι ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ παιδια, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

7 + 28 + 2 + 6 + 2 + 28 = 73 ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΡΙΑ

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 73 ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ 7 + 3 = 10 ΔΕΚΑ = 1 + 0 = 1 ΕΝΑ.

ΟΠΟΥ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ παιδια ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ.

ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΚΩΔΙΚΩΝ:

ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 3 ΤΡΙΑΔΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ, ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ παιδια ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΤΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ αΤΟΜΟ, «ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΡΕΙ 1 ΕΝΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι»:

ΑΡΑ, ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ αΤΟΜΟ, παιδια, 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, «ΜΟΝΑΔΕΣ παιδι» 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΕ ΤΗΝ παιδεια ΘΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΕ 6 ΕΞΙ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ 6 ΕΞΙ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΜΗ ΟΡΑΤΑ.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΟΥ αΤΟΜΟ, ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ: ΜΑΘΗΣΗ – ΜΕΛΕΤΗ – ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΑΘΛΗΣΗ – ΑΘΛΟΙ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ – ΑΝΕΛΙΞΗ – ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ – ΕΝΘΥΜΗΣΗ – ΑΛΗΘΕΙΑ – ΓΝΩΣΗ, ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΛΕΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΡΤΕΜΗ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΙΣΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ.

ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΝΕΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ. 

ΕΤΣΙ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΙΣΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟ αΤΟΜΟ.

ΑΡΑ, ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΩΣ ΠΑΙΔΙ…

«ΠΑΙΔΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΑΙΔΙΑ: ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΠΤΗΝΑ, ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΖΩΟ Ή ΠΤΗΝΟ Ή ΕΡΠΕΤΟ Ή ΨΑΡΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΟΜΟΡΦΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΑΙΔΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ».

… ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΩΣ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΗΜΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ:

7 + 28 + 3 + 14 + 6 + 7 + 8 = 73 ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΡΙΑ

= 7 + 3 = 10 = 1 + 0 = 1 ΕΝΑ

ΑΡΑ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤαΛΕΝΤΟ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ παιδια:

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ Παιδεια. 

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ – ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ – ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ – ΘΕΟΓΟΝΙΑ – ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ – ΗΛΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ – ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΣΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ – ΡΗΤΟΡΙΚΗ – ΘΕΑΤΡΟ – ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΟΥ – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΑΜΥΝΑ – ΕΠΙΘΕΣΗ – ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΑΡΧΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΧΑΡΑΞΗ, ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΣΑΠΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ, ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ, ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΩΣΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ, ΒΑΘΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ, ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΙ, ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΔΟΓΜΑ, ΑΙΡΕΣΗ, ΣΕΧΤΑ, ΣΤΟΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΨΕΥΤΙΚΟ, ΒΔΕΛΥΡΟ, ΜΙΑΡΟ, ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΙΑΧΩΒΙΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΤΑΤΟΙΣΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ – ΒΑΠΤΙΣΤΩΝ – ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ – ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ – ΛΟΥΘΕΡΙΑΝΩΝ – ΓΙΟΓΚΑ – ΜΥΘΡΑΔΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ.

ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΘΕ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.

ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΘΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΦΡΙΚΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ. 

ΘΑ ΤΟ «ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ», ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΓΚΑΝΙΑΣ, ΜΑΓΕΙΑΣ, ΜΑΥΡΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ. ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΔΟΥΛΟ, ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ DNA ΜΑΛΛΙΑ. ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΑ ΦΡΙΚΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΩΣ «ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ», ΟΤΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΣΟΥ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΣΟΥ.

ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΘΕΟΥΣ.

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΖΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ. ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΙΣΤΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.

ΕΠΕΙΤΑ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΠΙΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΔΕΛΥΡΗ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΑ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ;;;

ΕΣΕΙΣ, ΡΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ;;;; ΕΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;;;

Η ΣΑΠΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΤΟ ΧΑΡΑΖΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΚΗΤΑΣ ΑΡΧΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΜΥΚΗΤΑ.

ΕΠΕΙΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΨΕΥΤΟΘΕΟ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΟΥ

ΕΤΣΙ, ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΠΟΥ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΠΟΡΤΑ, Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.__

αποσπασμα απο το πανιερο ελλανιο κειμενο ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
«αναλυση του ελλανιου αξιακου των 33 πρωτοκολλων συν 2 νομων»  

ΠΗΓΕΣ:


επιμελεια αρθρου: γιωργοσ μπαρμποπουλοσ

Ε.ΣΥ. – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ – (Blogspot)

«Ε5 ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ Gr
Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
18:00 ΜΕ 21:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ:
210 2200 364 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: