ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ ΤΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ Η ΕΝΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΟΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ.

ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΟΓΟ, ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΕΥΔΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΡΥΠΑΡΟ ΜΙΑΡΟ ΜΙΑΣΜΑ, ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΣΑΠΙΑ ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΚΑΙΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΥΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ. 

ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ΑΝΤΙΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2168009810 | ΚΙΝ: 6909969698 | www.kosmotheasi.com

ΠΗΓΕΣ:
Ε5 – ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Ε5 ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ Gr
Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
18:00 ΜΕ 21:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ:
210 2200 364 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: