ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ

ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ  ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ 
“Ω ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ”

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»


– ΗΧΗΤΙΚΟ-

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ «Ω» ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ (ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ.


ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ 144 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΕ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΠΤΑΕΤΗ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΓΗΙΝΑ ΕΤΗ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΙΣ 14-02-2015 ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.


ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ


ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΠΙ 144 ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ.


ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΣ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΙΑΣΩΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΦΘΕΡΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΑΦΘΟΝΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ


ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

«ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ»


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 15/02/2022 (144η ΗΜΕΡΑ)

ΠΗΓΗ:

Ε.ΣΥ. ΔΑΦΝΗΣ 1 – Blogspot


Ε5 – ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Ε5 ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ Gr
Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
18:00 ΜΕ 21:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ:
210 2200 364 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: