Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ 10

Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ 10ο) – Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΔΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ 

ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΣΑΜΕ ΕΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.


ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 

Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΧΑΡΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΘΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ. 

Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ 

ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΓΝΩΣΗΣ ΚΙ ΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΕΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ.

Η κ. ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” ΜΕ ΤΗΝ κ. ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ ΣΤΟ “ΕΛΕΥΣΙΣ TV” ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ) ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΝ ΣΟΡΑΧ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ.

ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ ΔΕΛΕΑΡ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ, ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΑΠΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΒΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΥΒΡΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

dgkioura@gmail.com | 697 7173 042

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ Η κ ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΡΙΝΗ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.

ΔΕΙΤΕ:
Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ 10ο)

Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΔΗ

ΠΗΓΕΣ:
• ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΚΛΑΡΗ
• ΕΠΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Ε5 – ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Ε5 ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ Gr
Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
18:00 ΜΕ 21:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ:
210 2200 364 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

Δημοσιεύτηκε από τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: