ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β1′ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ: «Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΕΛ-ΛΗΝ (ΕΛ = ΦΩΣ | ΛΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ ΛΑΩ = ΒΛΕΠΩ)

Λίγα λόγια για εμένα
Γεννηθείς τον Ιούνιο του 1978, ο 6ος από 7 τέκνα των γονέων μου, 5 άνδρες, 2 γυναίκες, γόνος μιας ηθικής και τίμιας Ελληνικής οικογένειας.
Ο πατέρας μου Κωνσταντίνος, κατάγεται από την ορεινή Αρκαδία, το Βελιμάχη Γορτυνίας και η μητέρα μου, Ευαγγελία (Δίνιοζου) από τα Βουρλά της Μικράς Ασίας, μεγάλωσε όμως μετά την γενοκτονία των Ελλήνων της Ιωνίας, στα Χανιά της Κρήτης.


Υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό, στο Πυροβολικό, στην 2001 Α ΕΣΩ, 276 Σειρά, όπου και εκπληρώθηκε η θητεία μου, ως Αρχηγός Στοιχείου Ρυμουλκούμενου Πυροβόλου (Λοχίας).


Απόφοιτος Τ.Ε.Λ. το 1997 με ειδικότητα στις Γραφικές Τέχνες με παραδοσιακά μέσα και με την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Απόφοιτος του 2001 του Ιδιωτικού Κολλεγίου a.k.t.o. Ειδικότητα: Εφαρμοσμένη Ζωγραφική.

Ζωγράφος στις σπουδές και εικαστικός, γραφίστας στο μεγαλύτερο κομμάτι της προϋπηρεσίας μου, και πάντα με το ένα πλευρό στη μουσική, σαν πλατωνικός έρωτας. Από νεαρή ηλικία, ακομπλεξάριστος με τα επαγγελματικά, έχω βγάλει “τα προς το ζην” κάνοντας σχεδόν τα πάντα! Ξεκίνησα στα 9 έτη μου, ψήνοντας καλαμπόκια για λογαριασμό αφεντικού μου ένα καλοκαίρι, βοηθός σερβιτόρου, μπουφετζής σε bars και στο Regency Casino Mont Parness, DJ, σερβιτόρος σε catering – δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων, αρραβώνων κλπ, ελαιοχρωματιστής, οικοδομή, επιπλοποιός, εικαστικά, ζωγραφική, τοιχογραφίες, σκίτσο, ξυλογλυπτική, χαρακτική (όχι με χρήση χημικών υγρών), σε πετρώματα, ξύλο και συνθετικά υλικά, φωτογραφία, video & audio μοντάζ, 14 συναπτά έτη ως γραφίστας – μακετίστας.

Από το 2018 έως τα τέλη του Μαΐου του 2019 εργάστηκα ως ιδιωτικός φύλακας. Μετά τις Βουλευτικές εκλογές, εργάζομαι σε μια εταιρία που αναλαμβάνει την επίπλωση πλωτών σκαφών, πολυτελών εσωτερικών εξαρτημάτων που ειδικεύεται στην παραγωγή και παράδοση πολυτελών εσωτερικών χώρων, παρέχοντας ένα έργο «κλειδί κλεισίματος» για σούπερ γιοτ και ιδιωτικά ακίνητα κορυφαίας ποιότητας, ενώ είμαι ενταγμένος στο τμήμα των ειδικών φινιρισμάτων επιφανειών (Special Finishes), το εικαστικό τμήμα της εταιρίας.

Τον Οκτώβριο του 2018 ενεργοποιήθηκε το νέο κύτταρο του Πολιτικού Φορέα “Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” – Νέας Ιωνίας, Αττικής, όπου έκανα μεταγραφή από Ορκισμένο μέλος του Χαλανδρίου (όπου εγγράφηκα ως μέλος στον Φορέα και ορκίστηκα εντός ολίγων ημερών, τον Φεβρουάριο του 2017) σε αυτό, όπου διατελώ χρέη Γενικού Γραμματέα ενώ είμαι και ένα από τα 6 ιδρυτικά μέλη.


Από το 2017, είμαι ενεργό μέλος της Οικο-γένειας της Ε.ΣΥ. με δράση σε ότι ο ελεύθερος χρόνος μου από την δουλειά μου, επέτρεπε να φέρω εις πέρας. Πάντα είχα στην καρδιά και στο νου μου, να δώσω τα μέγιστα σε αυτό τον Αγώνα. Την δράση μου, είμαι ο τελευταίος που θα την κρίνει. Το 2018 ανέλαβα καθήκοντα στο Τμήμα Ενημέρωσης, υπό την Υπευθυνότητα του Δημόπουλου Σπυρίδων. Καθήκοντα όπως, ύλη δημοσιογραφίας, φωτογραφικό και video reportage, καθώς και την επεξεργασία και δημοσίευση οπτικοακουστικού υλικού, αναφορικά με τις δράσεις της Ε.ΣΥ. στον Τομέα 5 όπου και είχαμε οριστεί, καλέσματα και ανακοινώσεις σχετικά με ομιλίες ενημέρωσης των πολιτών από τον Φορέα και, δημοσιογραφικές ανησυχίες με σκοπό την αφύπνιση των συμπολιτών μας.


Προς τα τέλη του Νοεμβρίου του 2018, τρεις Συνέλληνες, ο Δημόπουλος Σπυρίδων, ο Δρακοπαναγιωτάκης Κωνσταντίνος και εγώ, συμφωνήσαμε ομόφωνα και ομόνοα, την δημιουργία μιας ομάδας δημοσιογραφίας, με στόχο και σκοπό, την ανάδειξη ή και την κατάνυξη όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο της χώρας μας, τα καθημερινά προβλήματα που μαστίζουν την Ελληνίδα και τον Έλληνα, το απάνθρωπο και σαθρό κατεστημένο των παράνομων κυβερνήσεων που ορίσανε και ορίζουν τη μοίρα μας.


Η ομάδα αυτή είναι η “ΕΝ ΝΕΑ” όπου στις 9 Δεκεμβρίου του 2018, έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της με, την 1η (ηχογραφημένη) τηλεφωνική συνέντευξη, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, του Προέδρου του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων: “Ελλήνων Συνέλευσις” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, όπου εκ τότε ενεργοποιήθηκε ένα κύμα ασταμάτητων συνεντεύξεων του Προέδρου, μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, προς πάσαν αιτούμενου και ραδιοφωνικού σταθμού, είτε web-radio, είτε ράδιο-συχνοτήτων. Θέμα της συνεντεύξεως (διάρκειας περί των 3 ωρών διάρκειας), ήταν η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ καθώς και τα ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

Την συνέντευξη επεξεργάστηκα σε 3 μέρη, αναλαμβάνοντας όλα τα γραφικά στοιχεία και animations και, δημοσιεύθηκαν στο κανάλι της ομάδας μας στο YouTube, εντός 2 εβδομάδων. Η απήχηση της συνεντεύξεως ήταν πολύ μεγάλη, όμως γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως, δεν θα αποδώσει στο ανάλογο του σημαίνοντα συνεντευξιαζόμενου προσώπου ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, λόγω του ιδιαίτερα λεπτού θέματός της. Μία θεματική, που ακόμη και οι σημερινοί, δεινοί αναγνώστες των Ιερών Ελλάνιων Κειμένων του Πολέμαρχου, δεν είναι σε θέση να αφομοιώσουν πλήρως, όχι λόγω της ιδιομορφίας που τα χαρακτηρίζει, όσο των προκλήσεων, των συγκρούσεων και των μαχών που ο αναγνώστης καλείται να αντιμετωπίσει, εντός του βαθύτερου “είναι” του. Είναι περισσότερο ανα-καταθήκη και όχι Fast-Food. Όταν έκαστος θα νοιώσει έτοιμος, θα αρχίσει να μπαίνει σε αυτό.


Η “ΕΝ ΝΕΑ – Ομάδα Δημοσιογραφίας” διατήρησε με κάθε κόστος, ένα λεπτό, αντικειμενικό πρόσωπο έναντι των γεγονότων που πλαισιώνουν την Ε.ΣΥ. ήταν παρόν στη πρώτη εκλογική αναμέτρηση αυτής με τις Ευρωεκλογές του Μάϊου του 2019, ενώ θα συνεχίσει ακάθεκτη να καλύπτει και να εμφανίζει πτυχές της ζωής στη πόλη, στην Ελλάς και όλου του κόσμου που είτε αποτελούν γεγονός, είτε αποτελούν ερέθισμα προς όλους και πηγή έμπνευσης για άλλους.

Ζητώ την πολύτιμη ψήφο σας, οι λόγοι είναι Ιεροί, δεν το βλέπω εισοδηματικά!
Προκαλώ τη μοίρα μου και φλερτάρω με το όνειρο να απελευθερώσουμε την Ελλάδα μας από τους δυνάστες της και να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία, κάτι για το οποίο είμαστε όλοι μας προνομιούχοι στο να το εντάξουμε στη ζωή μας και να το θέσουμε σε εφαρμογή… Δώρα εν καιρό ειρήνης!

Η θέληση, η θετικότητα και η αποφασιστικότητα, είναι δυνατές μέσα μου…
Στοιχεία Προσωπικότητας:
Επικοινωνιακός, ευγενικός, αβρός, θετικός, ευχάριστος με δυναμισμό, δημιουργική φαντασία, σοβαρός, υπεύθυνος, γρήγορος και αποδοτικός με πάθος για άρτιο αποτέλεσμα και συνάμα συγκαταβατικός στις απαιτήσεις των εκάστοτε γεγονότων, αρκεί να διέπονται του Αξιακού, των Αρχών και των Πρωτόκολλων του Πολιτικού Φορέα Ε.ΣΥ., καλή διάθεση και όρεξη για εργασία.

Ενδιαφέροντα:
Εικαστικά • Φωτογραφία • Διάβασμα • Χορός • Κολύμπι • Θέατρο • Κινηματογράφος • Ορεινή πεζοπορία κα.

Στις επόενες Βουλευτικές Εκλογές, Ψηφίζεις την Απελευθέρωση του Έθνους των Ελλήνων και της Ελλάς!


«Γιατί θεωρώ ό,τι όλοι θέλουμε να Ζούμε σε μια Πολιτεία Δικαιοσύνης, Αλήθειας & Ελευθερίας! Τώρα έχουμε την ευκαιρία να Αγωνιστούμε όλοι μαζί ώστε να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα!
(Νικολέτα Σαββίδου, Κύπρια, Ετών 21)»

Δεν αρκεί να αναπνέεις, θέλει και να διαβιείς ως άνθρωπος!
Μετά από αυτό, έρχονται και οι Διεθνείς Νόμοι…

Αν όχι τώρα, πότε;
Μη μπερδεύεις το αδιέξοδο με τον γκρεμό!
Ζητώ την πολύτιμη ψήφο σας…

για την Ελλάς μας

για την εκ νέου δόμηση των ονείρων, διότι και αυτά συγκαταβατικά ήταν μέχρι πρότινος, ΤΩΡΑ δεν έχουν περιορισμό τα όνειρά σου, αρκεί να είναι μέσα στις αρχές και τις αξίες της Ιθαγένειάς μας.

για να κάνουμε την Ελλάς μας Μεγάλη και πάλι, με Ανεξίτηλα Γράμματα!!!

ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ (580 π.Χ. – 496 π.Χ.)

Do not talk a little on many subjects, but much on a few.

Pythagoras

Ernest Hemingway once wrote…
“The world is a fine place and worth fighting for” … I agree with the second part. – Last line by the film: “se7en”

  • Απρίλιος 2017, Ταξίδι στη Σαντορίνη διά σεζόν εργασία.
    Ανηφορικές διαδρομές και επίπονες,
    με έντυσαν με πύρινη θέληση και ελπίδα.
    Η γνώση με θωράκισε και,
    στην Αθήνα ξέσπασε.

Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ; ꜛꜜ 180˚

Η ψήφος σου τώρα έχει αξία, έχει φωνή και θα ακουστεί στα έδρανα της Βουλής έτσι όπως δεν ακούστηκε ποτέ άλλοτε!
Είναι εντελώς διαφορετικό να στηρίζεις την διαχείρηση πλούτου και ανθρώπων, από το να χειρίζεσαι χρέος και δούλους έως τελικής μας πτώσης! Ενθυμίσου τη Μεγαλοπρέπειά σου ‘Ελληνα!!!

ΟΤΑΝ Η
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ
ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΡΧΗ-ΤΟΥ-ΔΙΟΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Χ.Κ.

24 Ιουλίου 2018:

Ελληνίδα – Έλληνα
Αν είχες ενωθεί πριν ένα χρόνο με τα αδέλφια σου, σήμερα δεν θα θρηνούσαμε 50 απανθρακωμένους Έλληνες συμπολίτες μας στη Κινέτα και τις γύρω περιοχές! Δεν θα θρηνούσαμε τις περί 60.000 αυτοκτονίες Ελλήνων, κάθε ηλικίας από 18 και άνω! Δεν θα αναλώναμε πολύτιμο χρόνο σε ζητήματα άλλων σχετικά με την Ιερή μας Ιστορία και Πολιτισμό μας, διότι πολύ απλά, όπως δεν διαπραγματεύεσαι το εάν το αριστερό σου πόδι-μέλος είναι δικό σου ή ξένο, έτσι και Ονομασίες αυτών των Ιερών, από Αίμα Ελλήνων Αγωνιστών, πεσόντων και Ηρώων – ποτισμένο – βαμμένο, δεν τα διαπραγματεύεσαι ποτέ και για κανέναν λόγο!!!
Αν είχες ενωθεί πριν ένα χρόνο με τα αδέλφια σου, ο μικρός Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, ένας από τα θύματα του χτεσινού εμπρησμού, σήμερα θα ήταν εδώ, με τα όνειρά του και τις φιλοδοξίες του, με την επιλογή του να μείνει και να το παλέψει στη χώρα, Πατρίδα του ή να πάει να ζήσει και να εργαστεί στο εξωτερικό. Θα ήταν εδώ, μαζί μας, να γελάσει, να δακρύσει, να ερωτευθεί, να γίνει πατέρας και να λέει ιστορίες στα παιδιά του αύριο – μεθαύριο. Να γεράσει στην Ελλήνων Πολιτεία και να τον τιμήσουν αδέλφια και συγγενείς ως άξιο άτομο του ευγενούς συνόλου μας. Αντ’ αυτού όμως, ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, σήμερα αποτελεί τυπογραφικούς χαρακτήρες γραμμάτων σε εφημερίδες και κάθε είδους τύπο, μέρος μιας λίστας νεκρών στα ΜΜΕ και στις επικήδειους τελετές των δολοφόνων του, που σε λίγες ημέρες και μήνες θα τον ξεχάσεις και θα πλανάσαι για άλλη μια φορά στο ροζ συννεφάκι σου ως γνήσιος Παρτη-ώτης (παρτηκιστής). Σήμερα αποτελεί, μείον ένα Α.Φ.Μ. στην Ιδιωτική Εταιρεία “HELLENIC REPUBLIC Co.” και στην Α.Α.Δ.Ε. Μείον ένα χρηματοπιστωτικό – χρηματιστηριακό αγαθό για το τέρας της νέας τάξης πραγμάτων και των υπεράνω διευθύνων στους μηχανισμούς ελέγχου των ανθρώπων, αφού, ζώα κυβερνούν ανθρώπους!
Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρες σελίδες, όμως πρέπει να φύγω για τη δουλ-εία μου και σε αφήνω με λίγη τροφή δια σκέψη. Σε ευχαριστώ δια το χρόνο σου αδελφέ μου…
ΛΕΩΦΟΡΟΣ – ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ:
Ε.ΣΥ. “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ”… ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ… ΑΝ ΕΝΩΘΕΙΣ!!!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤ.

Υ.Γ.
Το όνομα του μικρού αγοριού είναι αποκύημα φαντασίας, μακάρι τέτοιους είδους φαντασιώσεις να ήταν το μόνο μας πρόβλημα…
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Αρέσει σε %d bloggers: